Moda tigarilor electronice

 Pentru foarte multi dintre noi fumatul nu reprezinta doar o dependenta, un viciu, ci si o placere. Observ insa ca din ce in ce mai multe persoane renunta la tigarile clasice si apeleaza la tigarile electronice, considerandu-le o alternativa mai buna si mai sanatoasa la tigari.

Am intalnit persoane care au apelat in timp la diferite alte alternative: tigari cu plante, tigari fara tutun si implicit, fara nicotina si alte bazaconii. Multi s-au intors la tigarile normale, altii indreptandu-se spre cele electronice, spre Vipercig. Ca sunt sau nu o alternativa buna, personal nu am habar pentru ca nu am incercat insa recunosc ca ma tenteaza. Si de ce nu? Mai ales c-am inteles ca procesul creeaza o senzatie asemanatoare fumatului, insa, potrivit producatorilor, ar fi lipsite de chimicalele cancerigene create de tutun. Prin urmare, daca ai pofta de nicotina poti “trage vapori” intr-un mod mai sanatos.

In plus, tigara electronica este un produs ecologic ce poate fi folosita in aproape toate locurilor publice, chiar si in anumite locuri unde fumatul clasic este interzis. Din 2003 ,de cand au fost inventate, tigarile electronice au avut o crestere semnificativa in randul fumatorilor inraiti, aceasta devenind chiar una din principalele metode pentru a renunta la fumatul clasic, daunator.

Voi v-ati lasa/t de tigarile clasice in folosul celor electronice?

Foto si informatii : http://www.vipercig.ro/


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Eva says:

    straight face Ce ciudat, acum o saptamana mi-am luat de la Vipercig. rolling on the floor))))) Eu am luat in speranta de a ma lasa apoi dar sa vad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.