Obiceiuri daunatoare

 Majoritatea dintre noi avem impresia ca fumatul a este cel mai daunator si groaznic viciu pe care ni-l putem insusi. Iata insa ca exista obiceiuri mai daunatoare decat fumatul, asta conform Shine Yahoo. Iata cam care ar fi deprinderile ce presupun riscuri mai mari decat consumul de tutun.

Statul pe scaun. Acest obicei creste alarmant riscul de cancer de colon, de san si de prostata. Adunate, aceste afectiuni , se produc intr-un numar aproape triplu fata de afectiunile pulmonare maligne cauzate de fumat.

Consumarea carnii si a branzeturilor  fermentate. Riscul este comparabil cu cel de a face cancer pulmonar in cazul fumatorilor care au acest obicei de mai mult de 20 de ani.

Lipsa odihnei, a somnului. Efectele acestuia pentru inima si sistemul cardiovascular sunt echivalente cu efectele pe care le are fumatul asupra plamanilor.

Acestea sunt doar cateva obiceiuri mai daunatoare decat fumatul si in mod cert exista si altele pe care le ignoram sau le… subestimam.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Eva spune:

    Stiam ca sunt altele si mai daunatoare decat fumatul cum stiam si ca multi nu cred asta ,in special cei care nu fumeaza oh go on

  2. Eva spune:

    Ce dor imi este si mie, in special cand vin sarbatorile……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *