Campania panourilor publicitare

S-a terminat intreaga circoteca facuta in jurul campaniei electorale si ne intoarcem iar la ale noastre.

Ne intoarcem la gropile din asflat si sutele de afise “amanetate” prin toate orasele. Vor trece iar luni de zile pana vor disparea figurile canditatilor de pe stalpuri, usile garajelor si ghenele de gunoi (da, am vazut si acolo). Cred ca se puteau limita la cele cateva panouri publicitare amplasate prin diferite locuri ale oraselor si sa nu apeleze (si) la afisarea figurilor pe pereti, usi si stalpuri. Suntem satui sa-i vedem la tot pasul si cred ca ar fi sarit multi sa le faca o recomandare, chiar si eu. laughing

E de ajuns sa tragi cu ochiul pe site-ul Impact Vision si sa vezi cate N variante de panouri de utilizare indoor dar si outdoor sunt. Cele outdoor au o rezistenta foarte mare la factorii de mediu si raze UV, deci fetisoarele candidatilor n-ar fi avut de suferit.
Panourile sunt si mai usor de intretinut, au un impact vizual deosebit fiind si o varianta relativ ieftina. Pe banii nostri cred ca ar fi putut face asta si ar fi putut sa ne scuteasca de sila de-a vedea afise electorale la tot pasul!

Cateva panouri ne-ar fi fost de ajuns dar ce sa zic? Slava Domnului ca s-a dus dar… ce ne facem pentru ca urmeaza campania electorala pentru prezidentiale!?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Tania says:

    Ne-au inebunit cu fetele lor peste tot dar unele sunt si amuzante ca le-au facut cosuri, mustacioare, barba…. laughing))

  2. Dan says:

    Sa-i dam in p….. upaza noastra ca suntem satui de campaniile lui peste, bine ca s-au terminat!!!!!!!!!!

  3. Sergio says:

    Pe mine unul m-au indispus foarte mult panourile astea idioate, cand ma gandesc ca urmeaza o campanie si mai ampla si exagerata in minciuni, imi vine sa plec in munti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.