Iesi in evidenta cu tricouri personalizate

 Ultimele doua luni au fost pline numai de aniversari importante. Mi-am aniversat parintii, surioara de suflet si recent fratele mai mare. Totul e bine si frumos cand te gandesti c-ai sa petreci alaturi de ei si restul familiei dar inainte de dulcea petrecere e… aventura cautarii de cadouri.

Recunosc, nu ma numar printre persoanele ahtiate dupa cumparaturile in magazinile fizice ci le prefer pe cele online, desi poate uneori am avut si nenorocul de a nu nimeri marimea unei rochite, bluzite etc. De cele mai multe ori insa am fost norocoasa. Cred ca mi-am plimbat si de aceasta data ochii pe Nspe mii de site-uri ori si am innebunit. Bine ca intr-un final am primit un strop de ajutor de la niste mici spiridusi ce m-au indemnat sa apelez la un site de imprimari tricouri.

Stiu ca sunt cu nemiluita site-urile care iti permit personalizarea tricourilor insa sunt doar cateva unde gasesti ceva cu care efectiv sa iesi in evidenta. Plus de asta eu voiam imprimare in policromie, adica mai mult de 4 culori, dar si sa aplic si un ecuson pe tricou pentru frate-miu, un ecuson super haios cu care sa-mi permit sa-i dau peste nas asa „galant”, fix de ziua lui, sa ma tina minte.

Site-ul de personalizari tricouri mi-a permis aceste lucruri, prin urmare am trecut la treaba si ce a iesit… a descoperit doar fratele meu pentru ca e o glumita de familie. Cert este faptul ca a fost mai mult decat incantat de calitatea tricoului si amuzat de inscriptionari. La fel si eu pentru ca buzunarul meu de aceasta data nu a cantarit prea mult,  preturile incepand de la 4 euro.

Voi apelati la cadourile personalizate sau va ghidati dupa ceea ce-si doreste persoana aniversata?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Cata spune:

    Cum sa ii dai peste nas fix de ziua lui?Asa rea sora esti? laughing)
    Si eu le prefer de la haine la bijuterii personalizate. Sunt mai… personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *