Lauda si varza

Lauda, aroganta si varza sunt bune, dar (te) umfla!

Unii au o parere atat de buna despre propria persoana incat uita ca de fapt felul in care se comporta cu cei din jur arata ce fel de persoane sunt.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Catalina spune:

  Asa e. Degeaba spui ca esti cinstit cand ii discuti pe altii sau ii minti pe altii, degeaba spui ca esti un om diplomat cand injuri ca la usa cortului sau ignori ce se intampla in jur. Tot ce spunem altora arata cum de faptul suntem noi.

  • addicted spune:

   Fiecare cu puterea lui de recunoastere.
   Eu de exemplu n-am sa ma umflu, nu spun ca sunt o persoana diplomata, integra, incredibil de respectuasa cand stiu ca am momente „proaste” ,cand stiu ca sunt OM si cand stiu ca sunt supusa greselilor. N-am sa arat spre mine cand de fapt ma oglindesc in vorbele/faptele pe care le zic/fac spre altii. Macar tac!
   Dar sunt unele persoane care sufera grav de sine, care isi dau o prea mare importanta, carora le-au murit laudatorii etc.etc .
   Oameni si oameni. happy

 2. C.L.M. spune:

  cam greu sa te vezi pe tine asa cum esti…

  PS: Poti sa ma ajuti si pe mine cu un comentariul la postare asta: http://www.clmblog.info/2014/06/idila-cu-lenjeria-mea-de-pat.html
  E pentru un concurs! Multuuumesc! big grin

 3. Tezuka spune:

  Daca bine tin minte, „Sfanta Scriptura”, (adica biblia) zice contrariul: cunostintele te fac mai mandru, dragostea te face mai umil (knowledge makes you proud, love makes you humble).
  Da’ s-ar putea sa gresesc happy

  • addicted spune:

   Dar cand nu ai cunostinte, mandria nu-si are locul.

   • Tezuka spune:

    In principiu, sunt de acord cu tine, marea problema insa, e in societatea de azi, ca nu se mai considera „cunostinte” alea care le ai in cap, ci ALEA care sunt in functie la diverse oficii.
    Adica, cu cat are cate’ unu’ mai putine in cap, te poti astepta ca numarul cunostintelor sale, aflate in functie, si prin urmare, si nivelul mandriei sale, – va fi cu atat mai mare.
    Asta e dureros, pe undeva, pentru mine.
    Am o vorba: daca singurele bijuterii pe care le ai, sunt alea pe care le porti PE corp, si nu cele pe care le ai in interior, esti mai sarac decat cei fara bani…
    (If the only jewels you have are the ones you WEAR, and not the ones you BEAR, you are poorer then those without money)

    • addicted spune:

     Pai nu la cunostintele dobandite ma refeream, ci la cele ce vin din vorbe si fapte. A te mandri, a te umfla cand nu-si are rostul e… pierdere de timp si oamenii incep sa te priveasca altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *