Review: Rimel L’oreal Double Extension Beauty Tubes

  V-am vorbit zilele trecute de una din surprizele facute de ProduseCosmetice.ro, iar astazi va voi vorbi de a doua,si cea mai grozava, surpriza: mascara L’oreal Double Extension Beauty Tubes. 

As putea spune in zeci de randuri, sub diferite forme, de ce  imi place atat de mult acest produs, insa am sa o spun scurt, clar si la obiect, ca e o mascara ce intrece toate asteptarile, o mascara ce ofera domnitelor cochete fix ceea ce-si doresc: alungirea genelor(cu pana la 60%) si definirea acestora.

In primul rand ma incanta faptul ca nu-mi irita ochii iar apoi faptul ca nu mai trebuie sa folosesc clestele special pentru gene, pentru a le alungi. E de ajuns sa aplic un strat cu baza fortifianta alba ce contine ceramida R cu fibre vegetale speciale pentru alungirea genelor, si apoi top-coat-ul de culoarea negra. Rimelul nu “curge” pe fata si nu se plimba pe toata zona ochilor. Demachierea e simpla, produsul se ia foarte usor, fara sa insist prea mult.

Si iata rezultat vizibil: gene alungite, cu volum si separate.20140720-084917-31757958.jpg20140721-124237-45757715.jpg

Este clar un produs care trebuie sa faca parte, obligatoriu, din trusa voastra de machiaj. Rimel L’oreal Double Extension Beauty Tubes poate fi achizitionat de pe ProduseCosmetice, la pretul de 48 RON ,produs redus de la 69 RON.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Luana spune:

  Ce ochisori ai.

 2. Luana spune:

  Am scris un coment mai lung dar nu a aparut tot
  Ziveam ca il folosesc si eu si e fain doar ca eu il dau jos cu greu de pe ochi…

 3. ioly spune:

  Chiar se vede diferenta, am sa il caut si eu in magazine sa vad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *