Cum inlaturam punctele de grasime

 In primul rand trebuie sa intelegi de ce ai acele puncte de grasime.

Punctele de grasime apar in momentul in care ai o alimentatie bogata in grasimi si colesterol. Astfel, dupa ce vei scapa de ele, dupa o perioada de timp este foarte posibil sa iti apara din nou, DACA nu ai grija ce mananci. Ca atare, trebuie in primul rand sa iti schimbi modul de a te alimenta! Punctele de grasime se scot foarte usor de catre o persoana specializata pe tratamente faciale, in urma unui tratament cosmetic de curatare. Din pacate, foarte multe cosmeticiene nu stiu ce fac… De regula se face un tratament de curatare si dureaza cam o ora. Se pune “la” abur, apoi se face un peeling cu o perie rotativa, apoi punctele negre se scot fara durere prin stoarcere, apoi cele galbene de grasime se scot cu un ac STERIL. Simplu si fara durere!

Pentru cine nu vrea sa treaca pe la cosmeticieni isi pot scoate acasa punctele albe de grasime folosind un ac steril pe care il gasiti in farmacie. Eu totusi nu recomand !


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Eu traiesc cu ele… nu am curaj sa ma dau pe mana cuiva.

    • addicted says:

      La fel si eu. Le am mostenire de la mama pentru ca probleme cu, colesterolul nu am si de mai bine de 3 ani am lasat-o moale rau cu grasimile si alimentatia “proasta”. Daca e ereditar cu greu scapi…

  2. Luana says:

    Decat acasa mai bine la cosmetician desi si acolo pot fi ustensile nesterilizate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.