teste auto

Teste auto – Intrebari haioase din teste auto

teste auto  Teste auto.

La teste auto DRPCIV exista posibilitatea sa fie corecte mai multe raspunsuri la o anumita intrebare. Asta poate fi un fel de capcana pentru cei care nu stapanesc foarte bine legislatia. Dar sunt si anumite intrebari sau raspunsuri la care pur si simplu trebuie sa te abtii sa nu te umfle rasul in sala de examen.

Una dintre intrebari suna cam asa: Care este rolul tetierelor, din punctul de vedere al conduitei preventive? Si avea ca variante de raspuns urmatoarele:

 1. in cazul in care automobilul este tamponat din spate, sa previna fracturarea coloanei cervicale
 2. au doar rol estetic
 3. ajuta la fixarea telefoanelor mobile, iar atunci cand are loc o convorbire, sa nu se mai duca aparatul la ureche

Normal ca raspunsul corect este a. Totusi, ce-o fi in capul persoanei care alege raspunsul b? Huse cu cristale swarovski? Paiete roz? Pene frumos colorate? Sau raspunsul c – cum s-ar putea realiza asa ceva? Eventual lipind telefonul cu scotch de tetiera si de cap, sau cum?

Aceste intrebari si raspunsuri probabil sunt pentru ca oricine, chiar si cel mai tantalau om de pe lume, sa nimereasca macar un raspuns corect la teste auto.

Si am mai gasit o intrebare de la teste auto DRPCIV, la care ultimul raspuns m-a distrat grozav. AIRBAG-ul (perna de aer) asigura:

 1. amortizarea trepidatiilor create de un drum public cu denivelari
 2. protectia suplimentara a pasagerilor atunci cand masina suporta un impact puternic
 3. posibilitatea de a tine capul sprijinit de el, pentru un condus relaxant

Nu cred ca mai este nevoie sa spun care este raspunsul corect. Totusi, cine ar alege raspunsul c? Cum ar fi sa conduci cu capul pe volan? Pui frumos capul pe AIRBAG si copilotul iti spune: „Vireaza la stanga!”. „Vireaza la dreapta!”. „Pune frana!”.

Cele mai grele intrebari de la testele auto DRPCIVsunt acelea care au raspunsuri multiple, iar diferentele din modul de formulare foarte mici. Cu toate acestea, o chichita face diferenta. De aceea este important sa se resolve cat mai multe teste online, inainte de a da examnul oficial. Oricum, online sunt fix aceleasi teste ca la examenul auto teoretic (sala). Deci mai multe teste rezolvate inseamna mai multe sanse de a luat sala o data si bine.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Fairytale spune:

  Foarte faine intrebarile. Am dat si eu pentru permis, l-am luat cu maximul de puncte, in schimb mi s-a parut o corvoada partea de mecanica!!

 2. Luana spune:

  Da faine si amuzantw laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *