Uleiul de parafina – tratament pentru tulburarile tranzitului intestinal

  Alimentatia „proasta” este principalul vinovat pentru (ceea ce mai nou se numeste) „boala omului modern” adica, constipatie. Nimanui nu-i plac  tulburarile tranzitului intestinal, durerile accentuate si vizitele rare la toaleta. De aceea, primul sfat pe care eu mi-l permit sa vi-l ofer pentru a scapa de constipatie este sa cresteti proportia de fibre in alimentatie. Credeti-ma, aceasta schimbare duce la o ameliorare vizibila a simptomelor!

Deasemenea, uleiul de parafina este unul dintre cele mai populare si eficiente metode de a ameliora constipatia si tulburarile tranzitului intestinal. Uleiul de parafina trece prin tractul gastrointestinal fara a fi absorbit in organism, efectul avand loc la maxim 8 ore dupa administrare. Daca suferiti de constipatie cronica, se iau una sau doua linguri de ulei de parafina, in fiecare seara.

Personal il folosesc si in salate pentru ca nu are gust, nu are calorii si este un grozav inlocuitor al uleiului de floarea soarelui si a celui de masline. Tineti totusi cont de faptul ca,oricat ar parea de inofensive, acesta ramane totusi un medicament care poate avea efecte adverse, daca este utilizat pe termen lung.

 Uleiul de parafina poate fi gasit la magazinele Plafar, cu pretul cuprins intre 3-10 RON. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Marin spune:

  Neata!
  E bine de tinut minte; nu am avut niciodata probleme cu intestinele; sunt, in cel mai rau caz, constipat doar cand schimb casa si alimentatia, cateva zile. Cand merg la tara la parinti. Si nici asta acum cand am renuntat la carne happy

  • addicted spune:

   `neata buna.
   Acelasi lucru il patesc si eu. Cand schimb locul e jale pentru mine… D-aia am mereu la mine ori seminte de in, ori cateva pliculete de ceai care sa ma ajute nitel. Nu de alta dar constipatia imi da o stare groaznica si risc sa ma transform intr-o persoana foarte insuportabila!

 2. Cata spune:

  Multumesc pentru informatie, nu stiam de acest ulei si as avea nevoie de el cand schimb locatia. happy

 3. Alexandra V spune:

  Se poate folosi si la prajit acest ulei? sau doar salate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *