…e cel care mi-a marcat viata.

[dropcap custom_class=”normal”]El e cel care mi-a marcat viata si care s-a asezat ca o pecete pe inima mea. Acest om a adus soarele intr-o perioada intunecata, si a deschis un lacat inchis cu o cheie pierduta. El e… :

El nu cere de la tine mai mult decat poti sa-i oferi. Tu ii esti indeajuns. El, pe langa faptul ca te iubeste, te respecta. Iar respectul inseamna ca este constient de femeia pe care o are. El te incurajeaza si-ti ofera sprijin moral ca sa-ti urmezi visul, pentru ca va crede in talentul tau. El vorbeste despre voi doi la viitor, ca si cum asta ar fi singura varianta pe care o ia in calcul. […] El va sti ca Dumnezeu e important pentru tine, si va fi important si pentru el…

Va fi cel mai bun prieten al tau, caruia nu-ti va fi frica sa-i impartasesti nimic. Vei sti ca impreuna veti gasi solutii pentru orice. Desi sunteti departe fizic, veti sti ca sufletele voastre sunt atat de aproape, incat devin unul.

[…]

Cand te va privi, tot ce va dori sa schimbe la tine va fi numele tau de familie. Cu a lui… [/dropcap]

Alina Ilioi Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL

La multi ani, noua! Inca un pic spre… infinit. Te iubesc!!!

IMG_4768.JPG


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Alex says:

  Imi cer scuze ca e offtopic, dar acum am vazut – felicitari pentru noul design! Butonul nostru de vot il mai pui?

 2. Luana says:

  Draga mea, felicitari pentru noua tema, te reprezinta sa stii. Tipa de sus de pe fundal visatoare ma duce cu gandul instant la tine iar logo-ul merge perfect. Se vede ca esti fecioara. happy
  La multi ani, voua! Sa fiti linistiti si fericiti.

 3. Dan says:

  Multi ani si multa iubire.
  E binevenita schimbarea, miroase a aer mai curat(adica e mai aerisit totul in aceasta tema) si placut. ☺️bravo pt amprentarea ei in stilul tau.

 4. Cris-Mary says:

  La multi ani voua! Multi ani din aia plini de iubire si iubire si ..a .. sa nu uit..iubirebig grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.