…e cel care mi-a marcat viata.

[dropcap custom_class=”normal”]El e cel care mi-a marcat viata si care s-a asezat ca o pecete pe inima mea. Acest om a adus soarele intr-o perioada intunecata, si a deschis un lacat inchis cu o cheie pierduta. El e… :

El nu cere de la tine mai mult decat poti sa-i oferi. Tu ii esti indeajuns. El, pe langa faptul ca te iubeste, te respecta. Iar respectul inseamna ca este constient de femeia pe care o are. El te incurajeaza si-ti ofera sprijin moral ca sa-ti urmezi visul, pentru ca va crede in talentul tau. El vorbeste despre voi doi la viitor, ca si cum asta ar fi singura varianta pe care o ia in calcul. […] El va sti ca Dumnezeu e important pentru tine, si va fi important si pentru el…

Va fi cel mai bun prieten al tau, caruia nu-ti va fi frica sa-i impartasesti nimic. Vei sti ca impreuna veti gasi solutii pentru orice. Desi sunteti departe fizic, veti sti ca sufletele voastre sunt atat de aproape, incat devin unul.

[…]

Cand te va privi, tot ce va dori sa schimbe la tine va fi numele tau de familie. Cu a lui… [/dropcap]

Alina Ilioi Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL

La multi ani, noua! Inca un pic spre… infinit. Te iubesc!!!

IMG_4768.JPG


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Alex spune:

  Imi cer scuze ca e offtopic, dar acum am vazut – felicitari pentru noul design! Butonul nostru de vot il mai pui?

 2. Luana spune:

  Draga mea, felicitari pentru noua tema, te reprezinta sa stii. Tipa de sus de pe fundal visatoare ma duce cu gandul instant la tine iar logo-ul merge perfect. Se vede ca esti fecioara. happy
  La multi ani, voua! Sa fiti linistiti si fericiti.

 3. Dan spune:

  Multi ani si multa iubire.
  E binevenita schimbarea, miroase a aer mai curat(adica e mai aerisit totul in aceasta tema) si placut. ☺️bravo pt amprentarea ei in stilul tau.

 4. Cris-Mary spune:

  La multi ani voua! Multi ani din aia plini de iubire si iubire si ..a .. sa nu uit..iubirebig grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *