Ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti?

Majoritatea oamenilor declara sus si tare ca ii accepta pe toti cei din jurul lor fix asa cum sunt. Mint!

Pretind ca ceilalti sa le semene, si se astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul lor, uitand ca asa cum ei sunt diferiti de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si ei. Nu, oamenii nu se iau unii pe altii si cu bune si cu rele, doar cu bune. Incearca din rasputeri sa-l slefuiasca pe cel de langa el, sa-l judece si sa-l remodeleze. Dar… s-au pus vreodata in papucii lor? Le-ar placea ca cineva sa ii transforme in ceea ce nu sunt? Nu.

Nu toti accepta varietatea si unicitatea oamenilor dar toti vor sa fie unici in felul lor, in fata si mintea celorlalti.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Fairytale spune:

  Nu prea poti schimba oamenii trebuie sa ii accepti asa cum sunt, cu bune si cu rele. Pupici!

 2. Cris-Mary spune:

  happy in societatea noastra mi se pare absolit genial sa poti sa accepti un om asa cum e si sa nu te astepti la prea multe de la cei din jur. De cand am invatat sa nu-i mai schimb pe cei din jurul meu si sa-i accept asa cum sunt, imi este mult mai usor winking

  • addicted spune:

   Eh dragulici, ceva ceva tot ne gadila sa schimbam. De i-am accepta pe toti asa cum sunt nu cred c-am avea pe nimeni in preajma pentru ca nu se muleaza cu ceea ce suntem noi si ce ne dorim noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *