nevoie de bani

Ai urgent nevoie de bani?

  Ai avut vreodata nevoie de bani, urgent? Cu siguranta da, cu siguranta ai trecut prin situatii de urgenta in care ti-ai fi dorit sa ai o pusculita magica la care sa apelezi.

Mie nu mi-e jena sa recunosc ca de multe ori, cel mai des in timpul facultatii, am avut nevoie de bani, si nu pentru maruntisuri sau capricii, ci pentru sanatatea mea sau facultate. Ti-e greu in astfel de momente sa apelezi la familie sau prieteni cand cu siguranta le au pe ale lor, poate mai grave. Tin minte ca in mintea mea imi faceam zeci de scenarii, ma gandeam la solutii, ma stresam si ma consumam grav. Solutia a venit, la fel si pistonarea cunostintelor la care am apelat…

Mi-as fi dorit in acele momente sa nu apelez la acele persoane sau, in alte cazuri, la casele de amanet si sa nu ma lipsesc de lucruri dragi, mi-ar fi dorit sa existe o solutie de imprumuturi rapide, precum Ferratum. Chiar imi este ciuda si-i invidiez pe cei care acum pot apela la o astfel de solutie. Cat de linistor e sa stii ca iti poti plati o restanta linistit, fara sa apelezi la nimeni, fara sa afle parintii, sau sa iti repari urgent laptopul ce te-a lasat fix in momentul in care proiectele trebuie finalizate.

Uite de aia, Ferratum te ajuta intr-un mod foarte simplu ( nu ai nevoie de acte, de deplasari la banci, de adeverinte), rapid ( poti solicita credit doar cu un SMS ) si absolut oricand, pentru ca totul se face online. In situatii de urgenta, sau chiar si de capricii, un microcredit te poate scoate din impas. De ce zic asta? Pe langa simplitate si rapiditate, ti se pot oferi imprumuturi de pana la 1290 RON, in maxim 45 de zile. Daca vrei sa tatonezi terenul, poti face o simulare si la 500 RON imprumutati pentru doua saptamani, dai inapoi 609 RON. Evident, fiind o solutie pentru nevoi financiare mici si urgente, NU se recomanda solicitarea unui microcredit pentru nevoi de genul vacantelor, achizitie de masini, electrocasnice mari, etc. .

La un microcredit puteti apela cu incredere si liniste acum cand se apropie sarbatorile. Ferratum te ajuta sa scapi de stres fara a astepta pana in momentul in care vei primi urmatorul salariu si le poti cumpara celor dragi cadouri din timp.

Dragilor, aveti vreun exemplu din viata voastra in care ati fi avut urgent nevoie de bani? La ce solutii ati apelat?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Ana Raluca says:

  Cand nu avem noie nevoie de bani? noi femeile in special. tongue
  Acum serios discutand au fost momente cand aveam si nu aveam pe nimeni in jur care sa ma ajute si la amanet nu aveam ce sa bag. Acum aflu de metoda asta de creditare cu sume mici si asa de urgenta dar cred ca sunt ok.

  • addicted says:

   Da, femeile intotdeauna au nevoie de cate ceva. Totul e prea putin pentru ele! laughing
   Sincera sa fiu si eu abia am aflat si ma incanta mult mai mult decat ideea de amanetare a unor lucruri la care probabil tii.

 2. Dan says:

  De dimineata ne iei cu nevoia de bani. laughing Am apelat si eu tot in facultate dar pentru prostii sa-mi iau telefon sau sa platesc datorii. N-as mai repeta asta dar tot la amanet mi se pare mai bine.

 3. Pato Basil says:

  din fericire, n-am avut probleme din astea si sper sa fiu la fel de calculat.

 4. Fairytale says:

  E bine de stiut, mai ales in perioada aceasta plina de cumparaturi. Eu apelez des la amanet laughing

 5. Jorjette says:

  În general am apelat la împrumuri de la prieteni daca s-a putut, dacă nu, la amanet, insa s-a intamplat foarte rar, cand chiar am vrut ca ceva anume sa se intample. Cam acestea au fost singurele modalitati accesibile. La credite – nu m-am gandit si nici nu o fac – prefer sa evit aceste variante. Ma pot lipsi de orice daca e cazul, dar fara imprumuturi rapide happy

 6. debra morgan says:

  Buna Ziua,
  Aceasta este doamna Debra Morgan, pentru oricine are nevoie de nici un ajutor financiar de a informa publicul larg că un anumit împrumut este o oportunitate financiar deschis. Noi termeni clari și ușor de înțeles și cu condiția unui individ, firme și corporații da credit rata dobânzii de 2%. E-mail-ne azi: (Morgandebra816@Gmail.co I)

 7. Julia simon says:

  Bună ziua, numele meu este Julia Simon, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 80,000.00.Euro pentru că am nevoie de un capital mare de 190,000.00.Euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu mai pot suporta din nou, acest lucru se întâmplă. în 2 luni în urmă, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, care în cele din urmă m-au ajutat asigura un împrumut de la o companie. mamă bună, aș dori să profit de această ocazie pentru a spune vă mulțumesc și Dumnezeu continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există o mulțime de escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, conectați-vă cu dna A.I

Leave a Reply

Your email address will not be published.