Ce ne rezerva astrele pe anul 2015

Iata ce, zic unii, ca ne rezerva astrele pe anul 2015

Berbec:

Anul 2015 debuteaza pentru berbeci cu Jupiter in casa a 5-a ceea ce inseamna ca vor fi exploatate la cote inalte creativitatea, relatiile sentimentale, distractiile si micile placeri. Spre final de vara Jupiter intra in casa a 6-a si berbecii pun accentul foarte mult pe munca si pe locul de munca unde dau tot ce e mai bun. In acelasi timp un semnal de alarma se trage asupra sanatatii si a nutritiei. Este posibil sa intervina schimbari majore in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata.

Saturn se afla in casa a 9-a ceea ce inseamna ca cei nascuti in aceasta zodie vor acorda o atentie sporita studiilor, calatoriilor lungi si relatiilor cu strainatatea. Pe final de vara si inceput de toamna Saturn revine in casa a 8-a si aduce schimbari in cercul financiar unde sunt posibile anumite investitii majore.
Va fi un an bun pentru berbecii, insa cu multe situatii limita peste care se va trece cu rabdare.

Taur:

Jupiter in casa a 4-a reprezinta inceputul de an pentru tauri care se vor concentra foarte mult pe relatiile cu cei dragi, pe familie, casa, parinti si bunurile comune cu acestia. Spre final de vara taurii se concentreaza pe relatiile sentimentale, pe creativitate si noi proiecte ce se anunta a fi de succes.

Satun se afla in clasa a 8-a pentru tauri ceea ce inseamna ca pe tot parcursul anului se vor focusa pe schimbari, situatii de criza, iar fix in mijlocul anului taurii se vor gandi la familie, la casatorie si la oficializarea relatiilor sentimentale.

Pe final de an se fac planuri mari pentru viitor ce includ prietenii apropiati si rudele.

Gemeni:

Gemenii incep anul pe drumuri si o tin asa paa pe la jumatatea anului cand se retrag in sanul familiei si in confortul relaxant al familiei. Relatiile de cuplu sunt in general bune si nu se inregistreaza prea multe schimbari aici decat pentru acei nativi care considera ca este vremea sa se aseze la casele lor.

Rac:

Anul 2015 debuteaza cu o atentie deosebita indreptata in sectorul financiar unde se anunta seceta pentru ca ivesc cheltuieli neprevazute mai mult decat era cazul pana acum. Slava domnului ca este vorba despre o scurta perioada urmata de investitii fructuoase. La finalul verii racii se concentreaza pe familie si pe casnicie.

Pe final de vara si pana la inceput de toamna racii isi fac toate placerile si se concentreaza pe ceea ce le place sa faca, pe partea creativa a lor si pe relatiile de cuplu. In ultimele luni ale anului sunt prevazute studii intense si acumularea unor experiente inedite.

Continuarea AICI

Dincolo de horoscopul anului ce urmeaza si de previziuni, voi ce va doriti de la noul an?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Anonymous says:

    Asa o fi ? happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.