Cu drag pentru cineva drag

  De 8 ani (astaziღ) port in suflet pe cineva drag, la orice pas, oriunde merg, nu-mi iese din suflet.

Acel „cineva drag” joaca un rol foarte important in viata mea; e alinarea mea, vitamina de care am mereu nevoie pentru a scapa de frica, de a ma simti in siguranta. E balsamul si pansamentul meu. El are un efect fantastic asupra psihicului meu. El a devenit sursa emotiilor mele de varf, emotii constructive, datatoare de incredere, de siguranta, de stabilitate in viata mea. DE TOT ce aveam nevoie! Vocea lui imi inspira liniste, bratele lui siguranta iar vorbele lui sunt generatoare de calm.

Acel „cineva drag” m-a facut sa iert, sa uit capitolele triste care tineau de trecut si sa caut refugiu doar in amintirile frumoase legate de NOI. El a fost,si este,gura de aer proaspat pentru inima mea! Cu el merg pas la pas de 8 ani… spre infinit.

Pana sa te intalnesc pe tine, am fost oarba. Inima mea nu vedea, nu simtea si nu batea. Dar tu, in ciuda acestor lucruri, m-ai luat de mana cu blandete si m-ai scos din intunericul in care zaceam. Mi-ai deschis ochii. Mi-ai redat vederea, lumina. Ai luptat pentru mine cand eu am incetat sa mai lupt…

Alina Ilioi Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL

La multi ani, noua. Te iubesc, mai mult decat as putea vreodata sa spun sau sa arat!

Our love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can’t-live-without-each-other love.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Dan spune:

    Cat romantism tipic femeilor big grin Haide sa traiti multi ani impreuna

  2. Ana spune:

    Ce frumos vorbesti mereu cand e vorba de relatia voastra……… sa va tina multi ani, sa fiti fericiti si sa va iubiti mai mult ca acum.

  3. Cris spune:

    „Mi-ai deschis ochii. Mi-ai redat vederea, lumina. Ai luptat pentru mine cand eu am incetat sa mai lupt” -Atunci stii ca ai intalnit pe el/ea happy. Maybe once in a lifetime..La inca 10.000 de aniversari impreuna tongue.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *