Idei de afaceri in Romania

idei de afaceri in Romania

Nu de mult vorbeam intr-un grup de prieteni despre cat de greu/usor este sa dezvolti o afacere profitabila in Romania. Idei de afaceri ar fi dar persoane de incredere cu care sa pornesti una… nu prea.

Multi vor o nisa noua, o afacere care sa se extinda si online dar si fizic, intr-un magazin. Altii vor sa mearga pe care ce inca exista doar pentru ca au garantia ca ” altora le-a mers si le merge „. Daca e sa ma intrebati pe mine, eu as ramane la acelasi vis pe care il am de mica, parfumerie si/sau croitorie ce produce haine si incaltaminte personalizata. Mi-ar placea sa am si un salon de infrumusetare. Ideea cea din urma mi se pare cea mai realizabila si-ar avea si cine sa ma ” instruiasca „. In plus de asta, descopar ca exista site-uri unde gasesti cu usurinta piese de schimb echipamente saloane, accesorii pentru aparatele de electrostimulare, creme si lotiuni. Unde mai pui ca n-ar trebui sa mai caut eu, sau prietenele mele, un salon de incredere.

Totusi, asta e doar asa ca si idee pe care o am de foarte mult timp, ca o alternativa la ceea ce facem deja. Idei antreprenoriale exista cu duiumul, totul insa depinde de felul in care sunt puse in aplicare. Cel mai greu lucru este cladirea unui sistem in jurul ideii care sa o transforme intr-o afacere profitabila.

Voi aveti vreo idee de afacere? V-ati gandit sa invetiti alaturi de alti parteneri in una?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. elena spune:

  Idei cred ca avem toti dar nu avem banii pentru a investi sau oamenii cum ai zis si tu. Mai mult te gandesti la risc decat la castig nu stiu de ce

 2. Dan spune:

  Eu am o vulcanizare de cativa ani ma temeam ca nu va merge si ca voi pierde banii dar nu a fost asa. Adevarul e ca am avut si oamenii potriviti cu care sa ma aliez. conteaza si asta si resursele si tot

 3. Andreea spune:

  O idee de afacere trebuie sa fie inovativa si sa se axeze pe un public cat mai larg.

 4. Fairytale spune:

  Conteaza mult sa ai un ajutor financiar si mai ales cateva sfaturi bune.Eu mi-as dori un magazin de haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *