sinceritatea

Sinceritatea – pila ce roade ego-ul.

Se spune ca sinceritatea este pila ce roade ego-ul.

Cine este sincer? Sincer sa fie acea persoana care face ce spune si spune ce face? Dupa mine nu. Multi cred si afirma faptul ca sinceritatea poate fi înteleasa ca fiind corelatia deplina între vorbele si faptele altcuiva, prin urmare, este sincer doar cel ce face greseala de a face ce spune si de a spune ce face!

 Sinceritatea… Mereu o armă cu două tăișuri, unul care sapă răni adânci altul care vindecă. De câte ori o folosești, nu știi niciodată care dintre tăișuri este la vedere, ca aspect sunt identice.
Sinceritatea… O pasăre măruntă aruncată în bătaia vântului. Uneori ajunge acolo unde trebuie, alteori se întoarce împotriva ta și te izbește în față.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Cris-Mary spune:

  Si eu cred ca sincertatea e o arma cu doua taisuri si de foarte multe ori trebuie sa fi pregatit sa-ti asumi ceea ce va urma dupa ce vei fi sincer. Suntem sinceri 100% ? In nici un caz, noi ne pacalim si pe noi cand vine vorba de lucruri marunte asa ca e putin probabil sa existe un om sincer 100% pe lumea asta happy

  • addicted spune:

   Nu exista om corect cap coada, om care sa nu arunce o minciunica sau sa ascunda ceva. Oricum, de multe ori, orice faci nu e ok. Daca se cere adevarul spus in fata si il zici, doare si cineva are de suferit (chiar se supara desi il cere), daca alegi sa nu-l spui, sa-l palmezi etc., si se afla… iar nu e ok.

 2. Dan spune:

  De cele mai multe ori se intoarce impotriva noastra ca un bumerang

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *