Bicicletele Scott – performanta si pasiune pentru ciclism

  Bicicletele Scott sunt un vis implinit pentru orice pasionat de biking, aceste biciclete sunt cunoscute pentru calitatea si inovatia pe care o ofera, impingand limitele ciclismului, oferind mereu noi etape in constructia de biciclete.

Scott produce diferite modele si tipuri de biciclete, biciclete de strada, hibride, off road, poti vedea cateva modele de biciclete Scott pe Hypersport. Producatorul elvetian de origine americana, a fost primul brand care a folosit pe o scara larga fibra de carbon in bicicletele sale, bicicletele Scott sunt facute sa iti ofere ce e mai bun, si sa scoata din tine ce ai mai bun.

Scott-Gambler-bicicleta

Povestea Scott Sports incepe  in 1958 nu in Elvetia, unde are compania sediul acum ci in Sun Valley Idaho, in Statele Unite. Aici inginerul Ed Scott a inventat un bat de ski din aluminiu ce a avut un succes rasunator. De aici a trecut la crearea mai multor produse sportive. In 1970 a ajuns in domeniul biking, creand prima lor pereche de ochelari de protectie, precum si alte echipamente de protectie. In 1978 compania Scott s-a mutat in Elvetia si au introdus treptat biciclete ce reprezentau inovatii in sine in domeniu, in 1989 au introdus ghidonul aerdinamic, bicicleta lor a fost folosita de castigatorul Tour de France din acel an. Dezvoltarea lor si inovatiile au continuat intr-un ritm treptat, astfel astazi Scott este un nume sinonim cu performanta pentru toti cei pasionati de acest sport.

Bicicletele Scott au ajuns sa fie folosite si de alti castigatori ai Tour de France precum si diverse echipe de elita in ciclism. Daca esti nou in acest sport sau cauti un brand de incredere, ce sa iti ofere tot ce ai nevoie, echipamente si biciclete, Scott este brandul pe care il vrei. O bicicleta de la ei nu te va dezamagi in nici un fel.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Dada says:

    As vrea si eu una dar pegas

  2. Cata says:

    Ca om ce detin una zic ca indeplineste dorintele iubitorili(nu amatorilor) de tot ce tine de biciclete .

Leave a Reply

Your email address will not be published.