Ce primesti intr-o oferta team building

  Cand te gandesti la o oferta de team building, la orice oferta in general, iti vin in minte doar preturi, contracte si alte formalitati de acest gen. Ei bine, intr-o oferta de team building nu intra doar activitatile pe care le vei parcurge cu colegii ci si alte avantaje.

retezat team building

Cand te inscrii intr-o oferta team building impreuna cu colegii tai vei trece printr-o experienta care iti va oferi mult mai multe lucruri decat te asteptai. Pe langa experienta de a petrece cateva zile in natura impreuna cu colegii de munca vei mai avea si experienta de a vizita o multime de locuri interesante si care iti vor taia respiratia.
Sesiunile de team building nu se rezuma doar la a pune o echipa in situatii interesante. Echipa trebuie sa se simta ca o echipa in sine. Cand esti intr-o drumetie de cativa kilometri si treci prin aceleasi bucurii si greutati ca si restul colegilor tai, te simti ca si cum ai face parte din ceva mai mare. Si, in plus, cand te vezi impreuna cu colegii pe un varf de munte de unde poti sa vezi zeci de kilometri spre orizont, te simti ca si cum acestia ar fi familia ta.
Acesta este un „bonus”, ca sa ii spunem asa, din oferta de team building pe care o primesti. Atunci cand gasesti un moment de ragaz pentru a contempla asupra situatiei in care te afli iti dai seama ca, de fapt, in acea oferta au intrat mult mai multe beneficii decat cele listate pe site sau in oferta.

Exista multe oferte de team building care te duc prin diferite locatii din tara iar acesta este un alt avantaj al acestora. Poate pana atunci nu ai avut ocazia sa vezi Defileul Jiului sau Cheile Butii din Muntii Retezat dar oferta de team building la care te-ai inscris te poate duce in acele zone iar coordonatorul iti poate oferi o experienta autentica a acelor locatii.

In cautarea unei oferte de team building vei da cu siguranta peste cateva agentii care sa iti ofere niste oferte foarte bune iar printre acestea se afla si Vertical Adventure. Vezi ce oferte au si inscrie-te si tu la o experienta completa.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *