Gravura laser, dincolo de posibilitati

  Folosind gravura laser se pot obtine produse imprimate sau personalizate de diferite feluri. Imprimate poate nu este cuvantul potrivit, produsul cu pricina nu se “imprima” se “graveaza”. Prin gravura obiecte dintr-o gama larga de materiale, nu doar textile sau din hartie si carton pot fi imprimate cu imagini, cu texte, cu diferite elemente de signalistica.

Cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie se pot realiza gravuri cu detalii incredibil de mici, tehnologia laser permite atat gravarea lor cat si taierea si decuparea lor. Personalizarea si inscriptionarea prin gravura sau alte tehnici este deseori folosita pentru campanii de publicitate, pentru promovarea unei afaceri sau a unui serviciu, dar este si o tehnica folosita pentru lucruri personale. Pot fi personalizate insigne, medalii, placute, icoane, stampile, sigilii si multe altele pentru uz comercial, insa pentru ca tehnica gravura poate fi folosita pe mai multe tipuri de materiale, inclusiv pentru lemn, ceramica, sticla, marmura si granit, pluta, burete, piele, pe langa materialele obisnuite de hartie si carton Astfel se pot crea lucruri uimitoare nu doar pentru productie in masa ci si pentru casa sau birou.

La intrarea in biroul unei firme poti sa vezi un perete de sticla gravat cu logo-ul sau denumirea firmei, sau poti vedea acelasi lucru pe podeaua de granit. Acasa poti sa faci acelasi lucru intr-o maniera mai personala, tot folosind gravura, pe podeaua din hol, in curte, pe placile de pe fundatia casei si nu numai. Exista foarte multe posibilitati, teoretic orice idee ai avea, orice imagine, poate fi creata si gravata sau decupata folosind gravura laser. Aceste elemente gravate pot oferi accente uimitoare in orice spatiu, chiar si un lucru mic, precum o bricheta, un tricou, o insigna marcata are un impact asupra persoanei care il vede, dar prin gravura se poate crea un  obiect mult mai mare, nu doar ca si dimensiuni, dar si ca impact.

Un serviciu profesionist de gravura laser gasesti la Agrafa Print, produse de calitate, promotionale sau personale, intr-un timp scurt, la preturi avantajoase.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Dada spune:

    Ce mi-ar placea mie o masinarie din asta. laughing))

  2. Ana spune:

    As grava si eu creierul unora laughing))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *