Prelungirea vietii sanatoase si active

  Aud in jur din ce in ce mai multe persoane ce se plang de stilul de viata haotic si de alimentatia nesanatoasa care duc la diferite boli fizice dar si psihice.

Multi se plang crunt desi au toate resursele si tot timpul din lume pentru a se redresa, pentru a face ceva pentru prelungirea vietii. Prefera totusi sa-si verse amarul in grasimi, alcool si tutun. La ce pot duce toate astea? La boli precum diabet, oboseala cronica, cancer, boli hepatice si chiar hemoroizi. Apropo de ultima parte, cati dintre voi stiau ca hemoroizii sunt considerati ca fiind cea mai frecventa si comuna suferinta a celor care petrec mult timp asezati? Foarte putini. Punem sedentarismul cot la cot cu alcool si condimente in exces si ne indreptam cu pasi sigur spre aceasta boala.

Cate domnite stiau si de faptul ca hemoroizii sunt mai frecventi in timpul sarcinii? Banuiesc ca nu multe…

Se pare ca sarcina creaza o predispozitie mai mare catre hemoroizi, una din cauze fiind cresterea hormonului progesteron in timpul sarcinii. Din fericire acestia pot fi evitati sau indepartati printr-o dieta bogata in fibre, o cantitate mare de lichide  si exercitii fizice regulate. Dar astea, si altele, le puteti afla printr-o vizita la medicul proctolog.  Nu fugiti de medic, cei de la Proctoline de exemplu va pot recomanda un tratament hemoroizi non-chirurgical eficace. Aveti incredere si apelati ori de cate ori aveti probleme, la orice medic.

De ce sa fugiti la urma urmei de medici cand in joc e sanatatea voastra, viata voastra? Nu mergeti dupa masurile proprii de prevenire si tratare, pentru ca de multe ori nu ajuta! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Ana spune:

  Daca medicii, in general ginecologici ar fi ok cu pacientii timizi si timorati, nu ar exista nici „frica” de ei. Unii isi bat joc…

  • addicted spune:

   Stiu ce zici, am avut si eu o experienta neplacuta dar nu am generalizat. Intradevar, unii medici nu procedeaza corect dar poti da de altii care sunt cu mult peste cei care nu stiu sa faca altceva decat sa jigneasca pacientii.

 2. Ana spune:

  Stii se spune de multe ori: „ma doare undeva de ceva…” happy ! Odata ce ai experimentat o astfel de durere, iti dai seama ca niciodata nu ar trebui sa folosesti o astfel de expresie happy !!! Durerea de hemoroizi este ingrozitoare, iar sarcina creeaza o predispozitie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *