Sfaturi pentru montarea scaunului auto pentru copii

montarea scaunului auto pentru copii Ai ales un scaun auto pentru copilul tau? Respecta toate cerintele legate de varsta micutului, greutatea si inaltimea sa? Masina ta este dotata cu un sistem de prindere adecvat scaunului auto cumparat? Atunci trebuie sa mai stii doar cum sa verifici daca montarea scaunului pentru copii este efectuata corect. Vei afla acest lucru in sfaturile pe care ti le-am pregatit mai jos:

Daca esti o mamica care se pregateste pentru alegerea unui scaun auto pentru bebelusi sau copii mai mari, informatiile de mai jos iti vor fi utile pentru ca articolul ales sa ii ofere multa siguranta celui mic. Scaune auto pentru bebelusi gasiti la Marisuca.ro la preturi foarte bune.

Cand montezi scaunul auto pentru bebelusi in masina fii atenta la urmatoarele:

  • poti sa montezi scaunul auto pentru copii atat in fata, pe scaunul din dreapta, cat si in spate, pe bancheta. Este recomandat sa il pui totusi in spate, pentru mai multa siguranta. Instalat in fata, in cazul unui impact airbag-ul va lovi cu forta considerabila scaunul (de aceea airbag-ul trebuie sa fie nefunctional in cazul instalarii scaunului in fata).
  • respecta cu multa strictete toate recomandarile producatorului scaunului auto; Nu toate scaunele se monteaza in acelasi fel si nu toate dispun de aceleasi functii.
  • Centura de siguranta trebuie sa ofere mult suport copilului; ai grija ca aceasta sa cuprinda bine partile mentionate in manualul de utilizare al scaunului. De asemenea, centura trebuie sa stea fixa, fara bucle de banda ramase.
  • Cand fixezi scaunul auto apasa cu genunchiul pe acesta cu multa forta pentru a-i incerca rezistenta.
  • Daca observi ca scaunul are un joc fata-spate, sau sus-jos, inseamna ca montarea nu a fost facuta corect.
  • Daca scoti des scaunul auto din masina, trebuie sa verifici mereu daca este fixat bine. Nu este recomandat sa scoti mereu scaunul auto din masina, dar daca ai un cos auto pentru bebe este mai usor, datorita sistemului de prindere mai flexibil.

Acestea sunt sfaturile mele legate de montarea scaunului auto pentru bebelusi si copii – daca nu esti sigura ca o vei face corect, cere ajutorul unei persoane cu mai multa experienta. Siguranta copilului tau este in joc!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Dada spune:

    Am vazut pe unii care ii leaga ca pe un animal, cu ham am ramas interZisa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *