Viata nu e echitabila pentru toata lumea!

  Oamenii au prostul obicei de a se uita prea mult in stanga si in dreapta la ceea ce au altii. Au marele si tampitul obicei de a-si compara norocul cu al altora. De ce? Deja se stie ca viata nu e echitabila pentru toata lumea! Viata e grea si pentru ceea ce ai nevoie(nu ceea ce vrei!) trebuie sa lupti.

Sunt multi care dau crunt din coate, se zbat si ajung acolo unde si-au propus, si au tot ce le trebuie. Acestia sunt des invidiati si numiti ” oameni cu stea in frunte „de cei care stau pe margine si privesc, fara a face ceva, ORICE.

Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de glorie, de varf, si prin cele din prapastie. De ce sa-i invidiezi pe cei din jurul tau cand habar n-ai prin ce trec, cat de mult sau putin lucreaza pentru ce ti-ai dori si tu? Si mai ales, cum sa invidiezi pe cineva cand habar n-ai daca ceea ce arata e… adevarat!? Sunt multi ce-si prezinta iubirea ca fiind perfecta, viata linistita si lipsita de griji, dar de fapt… totul sta cum nici nu te gandeai. Am vazut cazuri!

Nimic, dar NIMIC, nu dureaza vesnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul. Invata sa fii cumpatat cand vine vorba sa judeci viata ta sau a altora prin comparatie!

Never expect anyone to give you what you want. Work hard, show some dedication and go get it yourself.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Steaua aia din frunte și-o face fiecare. Nu cred că se naște cineva cu ea acolo. Pentru orice trebuie să lupți, mai mult sau mai puțin. O viață (mai) bună fără efort, nu se poate. Dar, da, părerile sunt împărțite.

    • addicted spune:

      Noi am discutat mai multe despre acest subiect si stim care sunt parerile unora si altora. E mai simplu sa stai pe margine si sa-ti mearga gura a prost, decat sa pui mana si sa faci efectiv ceva. Si, evident, e mai simplu sa zici de X si Y ca e nascut cu stea in frunte si sa te complaci.

  2. Ana spune:

    Normal ca e mai usor sa zici de unul si de altul ca e norocos de parca i-a turnat cineva cu bani in cap. laughing)) Chiar si de plozii astia de bani gata nu se poate spune ca sunt cu stea in frunte pentru ca parintii bunicii sau strabunicii au muncit pt ce le au oferit, si oricum multi din ziua de azi dau gata orice avere a prost. oh go on

  3. Ana spune:

    Aveam un vecin care pleca in fiecare dimineata la 7 dimineata si se intorcea in fiecare zi a saptamanii de lucru, pe la 9 seara… Conducea masini scumpe si avea o casa care indica o anumita stare de bine… Un alt vecin care statea acasa zi de zi, fara ocupatie, se uita la el si il injura mereu pentru ca are o situatie finaniciara buna…
    Poate ar fi fost mai potrivit ca cel din urma sa il intrebe pe cel dintai, daca are nevoie de ajutor in gospodarie… poate ca asa ar fi obtinut o slujba care l-ar fi ajutat si pe el sa aiba venituri… Nu !!! Este mai usor sa privesti peste gard si sa il injuri pentru ca are o situatie financiara potrivita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *