3 activitati de team building care pot uni orice echipa

 Cand vine vorba de team building, te poti astepta la absolut orice din partea organizatorilor. O echipa unita trebuie sa fie pregatita sa se descurce indiferent de situatia in care este pusa, fie aceasta o simpla activitate de coordonare sau o adevarata corvoada printr-o padure. In acest articol voi prezenta cateva activitati de team building ce le poti parcurge impreuna cu familia de la birou.

activitati de team building

Activitati de coordonare

Aceste activitati sunt foarte distractive dar sunt in acelasi timp si foarte greu de dus la capat de o echipa necoordonata. De exemplu, coordonatorii s-ar putea sa ceara echipei sa toarne un pahar cu vin, fara sa verse vinul sau sa murdareasca paharul, in timp ce toti membri sunt legati la ochi si pot folosi doar o mana. Liderul este singurul care vede ce se petrece si nici acesta nu poate folosi cuvinte articulate pentru a da indicatii. Aceasta activitate de team building dezvolta comunicarea si felul in care echipa raspunde la indicatiile date de lider. Aici, si liderul isi poate evalua competentele de a coordona toata activitatea.

Hai pe insula mea!

Una dintre cele mai distractive activitati de team building, exercitiul consta in impartirea echipei in doua tabere, fiecare avand task-ul de a crea o insula perfecta si de a-i convinge pe membri celeilalte tabere sa li se alature. Prin aceasta activitate, echipa isi dezvolta abilitatile de comunicare. Odata ce ti-ai descoperit modul in care poti convinge lumea ca „insula ta” este cea mai buna alegere, vei putea folosi aceasta abilitate si la birou si in viata de zi cu zi.

Activitati extreme

Trebuie sa stii ca activitatile de team building nu consta doar in niste jocuri dragute care sa te ajute sa iti dezvolti comunicarea si lucrul in echipa. Se stie ca o echipa este si mai eficienta cand este pusa in situatii extreme. Fiecare individ isi stie atributiile si munceste pentru binele propriu si al echipei. Activitati de team building precum raftingul sau alpinismul vor da echipei acel impuls de adrenalina pentru a-i ajuta pe toti membri sa isi descopere atributiile si sa le puna in practica in cel mai eficient mod posibil.

Daca ti-am atras atentia in legatura cu acesta tipuri de activitati, atunci trebuie sa stii ca exista mult mai multe astfel de exercitii intr-o sesiune de team building, precum in cele organizate de Vertical Adventure. Contacteaza-i chiar azi pentru o oferta si ajuta-ti echipa sa exceleze!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *