Avantajele detinerii unei perechi de pantofi eleganti

Studiile arata ca poti determina cam 90% din personalitatea unei persoane doar printr-o simpla privire asupra pantofilor pe care ii poarta. Desigur, acest studiu este unul destul de general, rezultatele neaplicandu-se in fiecare situatie si pentru fiecare persoana. Dar pantofii chiar ajuta la crearea unei „prime impresii” cand vezi un strain. De aceea este un avantaj sa porti o pereche de pantofi eleganti precum acestia daca doresti sa faci impresie buna si sa te faci remarcat la birou, de exemplu.

pantofi barbati davis black

Cand intri intr-un birou, trebuie sa te faci remarcat, in primul rand vizual. De aceea, timp de multi ani, se cerea ca angajatii ce lucrau in birouri sa aiba o tinuta „de birou” completa cu un costum bine croit si o pereche de pantofi eleganti. Astfel de lucruri, desi par nesemnificative, au un impact foarte mare asupra celor din jur. O pereche de pantofi eleganti vor cere intotdeauna un grad mai inalt de respect decat o pereche de tenisi. Desi trendul este ca tinuta de la birou sa fie cat mai lejera, cei din conducere vor aborda mereu un stil „smart casual”. Desi moda dicteaza aplicarea unor articole vestimentare care nu inspira in mod direct o tinuta de birou, pantofii eleganti sunt mereu prezenti.

Odata ce ai intrat intr-un birou, chiar daca porti un tricou simplu sau cu un model grafic si o pereche de jeansi, daca porti si o pereche de pantofi eleganti, nu neaparat office, iti vei face altfel simtita prezenta. Lumea din jur te va privi cu alti ochi, vei fi considerata o persoana care stie ce doreste si stie cum sa obtina ceea ce doreste, exact atitudinea de care este nevoie in orice birou. O pereche de pantofi eleganti vor spune ceva despre tine, fara ca tu sa scoti un cuvant. Este un simplu truc psihologic care functioneaza si care merita fie pus in practica.

Alege sa iti cumperi chiar azi o astfel de pereche de pantofi, in special daca ai un job de birou. O pereche de pantofi care sa iti scoata in evidenta asertivitatea este intotdeauna binevenita.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Alex`andra spune:

    După ce un/o zgârcoman/ă va suferi fizic de pe urma pantofilor ieftini și incomozi, cu siguranță va înțelege de la sine de ce e de preferat să dai un ban în plus, dar să-l dai bine și să fii conștient/ă c-o faci pentru picioarele tale, pe care ai motive solide a le trata cu maxim respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *