Avantajele cumpararii unui apartament

  Imi aduc aminte ca prin 2007 toata lumea isi dorea sa se mute la casa, sa uite de apartamentele mici de la bloc. Iata ca acum dezvoltatorii au reusit sa vina cu un concept fericit care sa imbine avantajul locuirii la bloc cu cel al casei cu curte, oferind posibilitatea achizitionarii de apartamente spatioase cu gradina, totul intr-un buget rezonabil.

Am descoperit si eu de curand  conceptul de apartament cu gradina si pot spune ca ideea este minunata, beneficiezi de confortul de la bloc dar te poti bucura si de propriul tau petec de iarba, atat ca spatiu de destindere cat si ca  loc de joaca pentru cei mici, in plus esti inconjurat si de o minunata padure, ce mai, esti in natura!

Apartamentele cu 2 camere de care va vorbesc se afla in Greenfield, cartierul rezidential din sectorul 1 al capitalei, nu departe de Baneasa Shopping City, si de care pot spune ca m-am indragostit.

 Nu mai departe de weekendul trecut am facut si o vizita si asteptarile mi-au fost pe deplin confirmate.

Ansamblul rezidential Greenfield impresioneaza prin cadrul natural in care este amplasat, linistea, calitatea locuirii si atentia pana la detaliu aratata finisajelor interioare si exterioare. Combinatia de alb a cladirilor cu verdele padurii si albastrul perfect al cerului face ca acest cartier sa fie alegerea perfecta.

Printre detaliile tehnice care fac ca ansamblul sa arate impecabil se numara structura din beton armat, termoizolatia din polistiren iar daca la toate acestea mai adaugi si faptul ca finisajele interioare sunt de o calitate superioara, poti sa spui ca faci o investitie excelenta, dupa ce ai achizitionat unul dintre aceste apartamente cu 2 camere.

 Am lasat la urma un detaliu foarte important care iti garanteaza un plus de confort. Este vorba despre incalzirea prin pardoseala -cea mai moderna varianta. Caldura este astfel uniform repartizata, de jos in sus, ceea ce asigura un confort sporit in anotimpul rece, iar aspectul incaperii se imbunatatete, scapi de acele calorifere care-ti ocupau spatiu, designul locuintei devenind unul modern.

Suna foarte bine, nu? Nu iti ramane decat sa te convingi singur accesand ofertele disponibile de apartamente cu doua camere de pe site-ul Greenfieldresidence.ro. Alege calitatea Cartierului imbratisat de padure!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *