lac de unghii ELF

Arta unghiilor frumoase

  Sa ai unghii frumoase nu inseamna neaparat sa ai unghii false. Arta unghiilor, desenele pe unghii si placerea de a le lacui in fel si fel de modele poate fi pusa in practica si daca folosim oja normala. Ideea este sa ai imaginatie si putina indemana. Si sa iti placa!

 Acum, pe timpul verii, unghiile colorate arata bine pe mana oricarei femei. Toate ne dorim sa schimbam culorile si modelele de la o zi la alta. Fie ca alegem o manichiura simpla, intr-o culoare sau cu modele, un lucru este cert: unghiile colorate sunt in trend.

Tot ce iti trebuie este o oja buna, sau mai multe. Pensula nu conteaza; daca este lata o poti folosi pentru a vopsi “fundalul”, iar apoi, poti folosi scobitori sau pensule speciale pentru modele, ascutite si inguste. Ai nevoie si de o acetona buna si dischete demachiante. Nu folosi vata deoarece o parte va ramane lipita de unghie. O  unghie reusita neceista timp, deci nu le face in graba. De la agitatie vei da totul peste cap. Ideal ar fi sa te ajute o prietena si sa va distrati impreuna alegand culori, texturi, modele.

Arta unghiilor este acum o pasiune a multor fete. Cu siguranta ai la tine in oras cateva fete care s-au specializat pe asta si au diplome care atesta cunostintele lor si talentul. Daca nu te descurci, poti sa apelezi la ele. O manichiurista buna stie sa creeze modele frumoase si pe unghia naturala, nu doar contructii din gel. Alege modele florale, print-uri, culori neon sau nude, ce crezi tu ca te reprezinta.

Este necesar ca oja sa fie de calitate. O oja care se decojeste si care se duce la primul spalat de vase nu este o oja buna. Aceasta trebuie sa reziste mai mult pe unghie. Pentru un plus de rezistenta, aplica peste modelul finit un strat de oja transparenta si cu efect de intarire.

Daca doresti unghii rezistente, lungi, pe care sa se poata efectua modele si desene, este necesar sa fie puternice. Iar pentru a fi tari si puternice, este important si ce consumi. Calciul este foarte bun pentru oase, dinti, unghii. Lapte, branzeturi, si cate un calciu efervescent din cand in cand te vor ajuta in acest sens. Sa stii ca si lamaia cu bicarbonat face minuni. Foloseste o pasta din aceste doua ingrediente pe care sa o aplici pe toata unghia, uneori. Tine cont de toate acestea si vei avea niste unghii de vara minunate!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Corina spune:

    Am cateva oje de la ELF si nu doar oje, si buretei, fond de ten. Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *