Intinde o mana de ajutor si doneaza pentru educatia copiilor din Delta Dunarii

 Suntem oameni, suferim de egoism extrem, unii dintre noi nu toti, si cu greu intindem o mana de ajutor spre cei de care nu ne leaga nimic sentimental.

Multi dintre noi ajuta fara a se lauda, altii tin mortis sa urle in gura mare si sa se laude pe retelele de socializare cat bine au facut. Nu e ok nici sa ignori situatia unora si altora, dar nici sa ajuti asteptand sa fii laudat, premiat etc.

Eu nu mi-s genul sa urlu si sa ma laud dar sunt genul care ajuta si doreste sa-i faca pe cei din jur sa ajute, fara a primi ceva in schimb. Asa este si acum, cand se deruleaza o campanie pentru educatia copiilor din Delta Dunarii. Nu e greu deloc sa donezi, incepe scoala si sunt sigura ca multi dintre voi aveti copilasi sau nepotei care au nevoie de rechizite. Asa ca, daca veti cumpara produse de la Depozitul de Papetarie, la fiecare comanda de minim 100 lei, se vor dona cate 5 lei. Banii vor fi transformati in rechizite scolare.

De asemenea, optional, daca doriti si va puteti lipsi de un pachetel de tigari, o pereche de blugi, puteti dona ce suma doriti, in mod direct, la Salvati Dunarea si Delta Dunarii. Dati click pe link si veti vedea butonasul de donatie.

Campania este activa pana pe 20 septembrie. Cumparati si donati pentru ca cel putin 300 de copilasi, din clasele primare,  sa primeasca un ghiozdan super echipat si rechizite scolare.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Mama de fata spune:

    Gata. happy Sper sa ajunga unde trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *