Lux si eleganta cu un decor din marmura

 Atunci cand vine vorba de decorarea si amenajarea casei, multi dintre noi consulta site-urile si revistele de specialitate. O casa poate avea un aspect placut, insa cu ajutorul catorva elemente, poti face difententa dintre o casa placuta, si un decor impresionant. Unele detalii fac diferenta, iar o casa cu pardoseala din marmura va face locuinta sa impresioneze prin lux. Desi marmura nu are un pret accesibil oricui, multa lumea opteaza pentru finisaje cu acest tip de material.

Marmura este un material rafinat si pretios. Este o optiune destul de scumpa, dar da o nota de rafinament spatiului decorat cu aceasta roca. Este un produs considerat de lux care confera eleganta casei, mai ales atunci cand se integreaza armonios cu obiectele sanitare sau cu accesoriile interioare.

Modelele de marmura sunt unice, fiecare suprafata are un aspect unic, care creeaza modelul. Cand vine vorba de simetrie, modelele de pe marmura niciodata nu vor fi la fel, acest lucru reprezentand  farmecul aparte al acestui material.

Marmura este un material distins,se gaseste intr-o gama larga de culori, si tipuri. Pardoseala din marmura poate fi plasata in orice zona a casei tale. De asemenea poate fi folosita pentru blatul din bucatarie. Chiar si baia este un loc unde marmura poate fi o optiune pentru decor. Multi aleg sa o foloseasca pentru podele, pereti sau ca si accesoriu pentru diverse piese de mobilier. Marmura reprezinta o modalitate practica si aspectuoasa pentru un decor interior sau exterior.

Pardoseala din marmura a inceput sa devina din ce in ce mai populara. Pe langa faptul ca este rezistenta, cei mai multi o aleg pentru frumusetea si luxul oferit. O casa amenajata cu astfel de material, denota stil si eleganta. Este durabila, insa daunele sau zgarieturile de pe podea ies foarte mult in evidenta.

Un material luxos si pretentios, marmura are un pret pe masura. Este un material apreciat, frumos si din ce in ce mai popular. Cei care il aleg, isi doresc o casa decorata intr-un stil mai special.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.