Schimbaţi-va feţele.

  Ma uit in jur si vad din ce in ce mai multe persoane care-si ascund adevaratele sentimente si stari. Ori pentru a fi invidiati, ori pentru a-si atrage cumva binele pe care si-l doresc… Nu stiu. 

Majoritatea pretind ca au o viata frumoasa, ca au numai prieteni buni si perfecti, ca zilele le sunt toate “awesome” si pline de norisori roz, de unicorni si vise indeplinite, fara a misca un pai chiar. Practic noi traim pe Pamant, ei in Rai!?

Ok, inteleg ca nu trebui sa stie toti cei din jurul tau lucrurile prin care treci, toti ne abtinem din a le zice pe toate, a le face ” publice “, din varii motive; fie pentru ca nu esti genul care sa le spuna, ca esti un om puternic, fie ca nu vrei sa intuneci zilele celor din jur cu problemele tale etc. DAR nici sa o dai in… PREA mult roz si pufi-puf pentru ca oricum nimeni nu crede, stii? Nu o sa stea nimeni si sa gandeasca ” wow ce viata super cool duci “, ti-o poate spune dar ce gandeste e de fapt altceva: ” ihim, si porcii zboara, nu? “.

Adica, orice-i prea mult strica si bate la ochi, pentru cei inteligenti, desigur. laughing Nu de putine ori mi s-a confirmat ca ceea ce ni se arata nu se pupa cu ceea ce era de fapt. Mai bine fie iti “prezinti” viata asa cum e, realmente asa cum e, cu bune si cu rele, fie… deloc. A merge pe aroganta premisa ” Arat doar de vreau ” nu te duce nicaieri, dar asta veti descoperi voi in timp, o data cu… maturizarea.

Daca tot e azi Schimbarea la Faţa, schimbaţi-va feţele si aratati-va asa cum sunteti voi. Eu in roz nu cred!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Adda says:

  Vezi ca s-ar putea sa se trezeasca una sa iti spuna ca esti invidioasa pe viata ei. laughing)) Sunt in asentimentul tau si nici eu nu cred in tot ce se afiseaza, o viata perfecta nu are nimeni.

  • addicted says:

   Cine gandeste c-as putea fi invidioasa nu are prea multa minte. happy N-as putea fi invidioasa pe ceva… ireal, sa-i zic asa. Imi iubesc viata asa cum e ea, imperfecta.
   Sa arate fiecare ce vrea, cand o sa se arate cu adevarat sa nu se mire ca nu-i recunoaste nimeni. laughing

 2. Dan twitter says:

  Unii cred ca daca se arata asa cum sunt sunt desconsiderati sau se bucura altii de necazurile lor.

 3. […] I am glad my father has an eye-smiler. It meant he never gave me a fake smile because it’s impossible to make your eyes twinkle if you aren’t feeling twinkly yourself. A mouth-smile is different. You can fake a mouth-smile any time you want, simply by moving your lips. I’ve also learned that a real mouth-smile always has an eye-smile to go with it. So watch out… when someone smiles at you but the eyes stay the same. It’s sure to be a phony! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.