ce ii face pe oameni fericiti

Cand e omul cel mai fericit?

Eh, cand credeti voi ca e omul cel mai fericit? In ce momente?

Din punctul meu de vedere, si din experientele avute, cred ca omul este cel mai fericit atunci cand e… linistit, din toate punctele de vedere. Nu e realmente fericit cand are ce isi doreste, lucrurile materiale aduc fericire doar pe moment, poate d-aia tot ne dorim si colectionam chestii materiale, pentru ca de fapt ne dorim fericirea aia pe care o avem cand punem mana pe ceva ce ne doream. Ne dorim mereu ” sentimentul din prima zi de Craciun „…

Adevarata fericire, cea de durata, sta insa in linistea sufleteasca, cea pe care o simtim cand toate sunt la locul lor, cand esti lipsit de tensiuni si de stres, cand finalizezi ceva pentru care de mult de zbateai. Respiri rasuflat si profiti de lucrurile pe care le-ai neglijat, toate le faci… in liniste.

Din pacate nu ne e viata plina de liniste, dar din fericire avem… momente de liniste. Avem momente cand toate-s asa cum trebuie sa fie, cand ti-s prietenii bine, cand ti-e familia bine; cand ti-e iubitul energic si linistit. Atunci te incarci pentru a o putea lua de la capat!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Dan spune:

    Cand se caca. laughing)) Iarta-ma, nu sunt ironic si nici rautacios dar daca stai bine si te gandesti cam atunci e omul cel mai fericit si linistit.

  2. Catalina spune:

    Cand sunt ceilalti fericiti,eu cel putin atunci ma incarc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *