Ce faci cand iti cedeaza masina de spalat?

 Dupa ani intregi de folosire continua se pare ca inevitabilul s-a produs. Detin o masina de spalat Indesit, nu stiu ce model exact, dar cred ca este una din masinile de spalat destul de performante. Am cumparat-o acum 3 ani de zile si am spalat in tot acest timp fel si fel de rufe, fara a avea vreo problema. Astazi, se pare ca masina mea de spalat a clacat si, cautand prin hartiile oferite de firma la achizitionare, am constatat ca nu mai am nici garantie.

Deci, ce este de facut? Nimic mai simplu! Am dat un search pe atot-stiutorul Google, am cautat un service pentru reparatii masini de spalat si am primit rezultatul. Am deschis mai multe site-uri si dintre toate acestea, am ales o echipa denumita Master Service. Site-ul arata bine, ce am citit imi place asa ca am decis sa sun la echipa respectiva. Un nene mi-a raspuns destul de rapid, telefonul a trebuit sa sune doar o data si s-a creat legatura. Am inceput eu prin a descrie problema, am oferit diferite detalii si in final am stabilit o interventie. Deplasarea pana la domiciliul meu este gratuita deci, de ce sa refuz? Echipajul a ajuns destul de repede, se pare ca au mai multe echipe pe teren (am aflat mai tarziu din conversatie), lucru ce mi se pare destul de bun la o firma.

Au venit 2 baieti destul de tineri, s-au prezentat la usa mea cu o trusa de scule si cu 2 aparate, nu stiu exact la ce se folosesc, dar, asta da dovada de profesionalism. Dupa doar 15 minute, am reusit sa aflu si buba, era ceva legat de curelele de transmisie si de deteriorarea rezistentelor. Deci, mai pe scurt, masina mea de spalat nu mai incalzea apa, de aceea hainele nu erau spalate cum trebuie si, cureaua de transmisie care a cedat total.

Mi-a placut extrem de mult rapiditatea de care au dat dovada la locul faptei si, fiind o problema destul de majora, masina de spalat a trebuit sa fie dusa la service pentru a i se oferi reparatiile de care are nevoie. M-am gandit ca este ok, totul este gratuit (deplasare, diagnosticare, transport), asa ca am fost de acord. Dupa nici 2 ore, echipa Master Service m-a sunat si m-au anuntat ca masina de spalat a fost reparata si voiau sa afle cand pot fi gasita acasa. Desigur, eu eram acasa, asa ca i-am chemat cat mai repede. Nu m-am gandit niciodata ca o reparatie masina de spalat in Bucuresti va dura atat de putin asa ca i-am felicitat pe baieti. Factura nu avea costuri ridicate, a trebuit sa platesc doar schimbarea pieselor defecte si manopera.

Deci, totul a fost ok, mi-a placut extrem de mult modul de lucru, rapiditatea de care dau dovada si eficienta reparatiei masinii de spalat. Ne-am luat la revedere si mi-am continuat activitatile, avand acum si o masina de spalat proaspat reparata care sper sa nu mai clacheze o perioada buna de timp.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Georgi spune:

    Cred ca ai avut si noroc! De cele mai multe ori, echipele de ”mesteri” o dau in bara. Fie intarzie foarte mult, fie nu ajung deloc, pe scurt, nu se prea tin de cuvant.

  2. Anonim spune:

    Ti-o repari singura si iti iei alta apoi. laughing))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *