black friday servicii medicale Medicover shop

In premiera la Black Friday – Promotii la servicii medicale

In premiera la Black Friday, promotii la servicii medicale in Medicover Shop.


 

Black Friday, cel mai așteptat moment al lunii noiembrie, aduce anul acesta o noutate, prin introducerea unor servicii medicale pe lista reducerilor – în primul magazin online dedicat ofertelor pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății clienților – Medicover Shop.

Potrivit unui studiu realizat de către iSense.Solutions în 2014, aproximativ 51% dintre locuitorii din mediul urban au făcut cumpărături în cadrul ediției trecute de Black Friday, iar 7 din 10 cumpărători consideră că a meritat sa aștepte promoțiile pentru a-și achiziționa produsele dorite.

Black Friday, fenomenul apărut în Statele Unite ale Americii încă de la începutul anilor 1900, a luat amploare și în România în ultimii ani, anul acesta urmând să se desfășoare începând cu data de 20 noiembrie. Această ediție vine însă cu o noutate. Clinicile din România au înțeles nevoia pacienților români de a beneficia de reduceri, de aceea vin în întâmpinarea lor cu oferte dedicate, introducând pentru prima dată servicii medicale de top pe lista Black Friday.

O astfel de inițiativă aparține companiei Medicover, prima care va oferi reduceri între 17% și 50%, în perioada 20-22 noiembrie, pentru servicii din clinicile din București, Timișoara, Constanța și Iași. Serviciile vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul primului magazin online de profil, Medicover Shop, un real succes în ultimele 6 luni în rândul pacienților. Cu ocazia Black Friday, clienții care vizitează Medicover Shop vor putea achiziționa online pentru ei sau cineva drag servicii la prețuri promoționale, simplu și rapid – în doar 3 pași. După plata online, aceștia vor primi direct pe e-mail confirmarea plății și vor fi contactați în maximum 24 de ore pentru efectuarea programării. Procesarea plăților se face în maximă siguranță prin partenerul euplatesc.ro. Un alt beneficiu oferit de Medicover Shop este posibilitatea de a utiliza serviciile medicale în termen de 3 luni de la data la care au fost achiziționate. Medicover Shop a înregistrat o creștere constantă a cererii online pentru pachete medicale, diversificând astfel şi gama de produse şi servicii disponibile – de la 25 la peste 100 de produse.

Clinicile în cadrul cărora vor fi valabile ofertele de Black Friday sunt Medicover Victoriei, Medicover Skin Care Center, Medicover Plevnei, Medicover Grozovici, Medicover Pipera, Medicover Wellness Center, Medicover Pediatrie, Medicover Constanța, Medicover Timișoara sau Medicover Iași.  Ofertele acoperă o gamă largă de consultații, investigații medicale pentru specialităţi variate precum cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, nutriţie, ORL, pediatrie, reabilitare medicală, wellness și stomatologie.

 

Pentru că starea de bine și stilul de viață sunt în strânsă legătură, oricând este un moment bun pentru un masaj terapeutic, consultații de dermato-cosmetică, proceduri de ȋntreţinere (peeling) sau pur și simplu, sfatul unui nutriționist. Specialiștii Medicover vin în întâmpinarea doamnelor cu ședințe de masaj, sfaturi cu privire la alimentația sănătoasă și obiceiurile alimentare, aspectul pielii, relaxare, etc.

Câteva din ofertele disponibile:

  • Wellness: program consiliere personalizată nutriție Wellness (5 kg sau 8-10 kg), pachet gimnastică medicală pentru slăbit, pachet Wellness Active&Beauty, pachet Wellness Fit&Healthy, pachet Wellness Happy&Relax, pachet Wellness Anti-stress, pachet masaj terapeutic de relaxare 10 ședinte, pachet masaj terapeutic general 10 ședințe, pachet gimnastică profilaxie, tehnici de relaxare
  • Dermatologie: augmentare buze cu acid hialuronic, consultație dermato – cosmetică, SkinMap – screening cancer de piele
  • Ginecologie: consultație ginecologie, video-colposcopie HighTech
  • Endocrinologie: consultație endocrinologie

Mai multe detalii despre ofertele Black Friday pot fi găsite pe https://www.medicover.ro/shop

black friday servicii medicale Medicover shop

 


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *