fluor otrava

Fluorul – Otrava din pasta de dinti

Poate ca unii dintre voi stiati deja, dar pentru cei care nu stiu, nu s-au interesat, n-au citit, vor afla acum de ce spun ca fluorul din pasta de dinti(si nu numai), e mai daunator decat zaharul si alte alimente ingerate de noi. Personal mi-am pus (si) mai multe semne de intrebare la descoperirea unor articole si la vizionarea unor documentare TV despre fluor.

Pe scurt, si asa cum spune titlul, fluorul este o OTRAVA. Fluorul sau fluorura de staniu este o substanta folosita ca otrava pentru soareci! Iar noi oamenii  suntem expusi la N forme toxice de fluor : pasta de dinti, alimente, APA POTABILA, apa de gura. Sub scuza ca intareste dintii si-i face mai sanatosi, folosim zilnic pasta de dinti, si cei mai multi dintre noi, cu fluor.

Dincolo de minunata scuza si „galusca” ingerata de noi consumatorii de zi, aflu ca ADA – Asociatia Dentară Americană – primeste sume mari de bani de la producatorii de paste de dinti pentru aprobarea produselor lor pe baza de fluor. De aceea inca sunt acestea pe piata…

Stiti la ce poate duce ingerarea chiar si a unei cantitati mici de fluor pe termen lung? Preocupati-va caci este vorba de reactii alergice, cancer, dementa, IQ redus, deformare dentara si rigidizarea arterelor. De reactii alergice am avut eu parte, si in urma descoperirilor am lasat pasta de dinti pe care o foloseam pentru a face un test. Cosurile si punctele din jurul gurii au disparut! Si n-am facut decat sa renunt la pasta de dinti cu fluor.

Pe site-ul bbmic.ro am descoperit si urmatoarea chestie :

Dar ceea ce m-a alarmat cu adevărat am descoperit chiar „sub nasul meu”: în anul 1997, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor (FDA) a avertizat pe fiecare tub de pastă de dinţi:

AVERTISMENT: A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 6 ani. Dacă pasta de dinţi este înghiţită accidental în timpul periajului, cereţi ajutor medical sau contactaţi un centru de otrăvuri imediat. 

Deasemenea si :

Studiile asupra omului au condus către China, India, Iran şi Mexic, care prezintă o reducere substanţială a IQ-ului în zonele fluoridate. Ingestia de fluor a demonstrat că duce la creşterea absorbţiei de aluminiu cu peste 600%. Ingestia de aluminiu a fost legată de riscul crescut de boala Alzheimer şi de alte probleme neurologice, precum Parkinson. Este o coincidenţă faptul că, aici, rata bolii Alzheimer este de două ori mai mare faţă de Europa, unde multe ţări au interzis fluorizarea apei?

Există o informaţie pe care majoritatea populaţiei nu o cunoaşte şi care sună înfricoşător. Ea aparţine doctorului John Yiamouyiannis: „Nu adăugăm în mod deliberat arsenic şi nici plumb în apă. Dar adăugăm fluor. De fapt fluorul este mai toxic decât plumbul, iar arsenicul este doar puţin mai otrăvitor decât fluorul.

Daca nu v-am convins cititi si asta :

La sfarsitul celui de-al II-lea Razboi Mondial, guvernul SUA l-a trimis pe Charles Eliot Perkins, un cercetator din domeniul chimiei, biochimiei, fiziologiei si patologiei, sa coordoneze vastele uzine chimice Farben din Germania. Chimistii germani i-au spus lui Perkins despre o program desfasurat in timpul razboiului si care a fost acceptat de conducerea germana. Ei au prezentat incercarea lor de a controla populatia din indiferent ce zona prin tratarea apei potabile cu fluorura de sodiu, o tactica folosita in Germania si Rusia pe campul de lupta pentru a-i face pe prizonierii de razboi “prosti si docili” (Stephen, 1995). Farben a dezvoltat in timpul razboiului un proiect de fluorurare a apei in tarile ocupate deoarece s-a descoperit ca fluorurarea produce distrugeri usoare intr-o anumita zona din creier facand astfel, pentru cel afectat, dificila apararea libertatii, individul devenind mai docil in fata autoritatilor. Fluorura ramane una dintre cele mai puternice substante anti-psihotice cunoscute si reprezinta circa 25% din majoritatea tranchilizantelor. S-ar putea sa nu para surprinzator faptul ca regimul lui Hitler a practicat conceptul de control al mintii prin intermediul substantelor chimice, dar armata americana a continuat cercetarile naziste cautand tehnici ce produc incapacitatea inamicului sau a intregii natiuni. Asa cum se arata in raportul Rockefeller, o directiva prezindentiala privind activitatea CIA, “programul medicamentelor a fost o parte dintr-un program CIA mult mai larg de cercetare privind controlul comportamentului uman” (Stephen, 1995).

fluorul din pasta de dinti otrava

Asa-i ca suntem prea putin constienti de efectele nocive ale ingerarii de fluoruri? Exista numeroase studii care au demonstrat clar ca fluorurarea NU ARE NICI UN EFECT ASUPRA COMBATERII CARIILOR DENTARE.

Asadar dragilor, cautati altervative de pasta de dinti fara fluor. Sunt o sumedenie de produse de pasta de dinti fara fluor, sunt cele naturale sau organice cu sare, bicarbonat, plante, aloe sau alte componente naturale. De exemplu, la plafar gasiti Gennadent de la Vivanatura.

Nu fiti comozi, nu mergeti pe premisa ” La cate bagam in noi ce mai conteaza si asta ? „, si nu va (mai) lasati indobitociti, la general vorbind!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Foarte bun și informativ articolul. O parte din informațiile scrise de tine aici le știam de ani buni, alte nu. Eu am ani buni de când nu mai folosesc pastă de dinți care conține această substanță. Există pe piață deja multe paste de dinți naturale (nu fac reclamă acum nici unei mărci, însă cine caută sigur găsește).

 2. Isymplu spune:

  Foarte multumesc !!!

 3. Danut spune:

  WOW aia cu razboiul m-a dat peste cap!!!! Nu stiam ca e chiar atat de periculos si cand ma gandesc ca fac asta de mic….

 4. Gabryelle's Blog spune:

  Total de acord! Eu am 3 ani de cand nu mai folosesc pasta de dinti cu flour. Si ai mare dreptate din pacate, ca multi oameni merg pe premisa ”La cate bagam in noi, ce mai conteaza si asta“.

 5. Dana spune:

  Informatii mai mult decat utile pt mamici. Sa isi fereasca odraslele pt ca atunci cand sunt mici inghit multa pasta de dinti….

 6. […] medicale, dar si in alte domenii medicale. Deasemenea, o intalnim si in apa de gura si pasta de dinti, de aceea stomatologii(unii!) ne recomanda sa ne indreptam spre apa de gura cu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *