Vise moi ca de bumbac

Fiecare vis maret incepe cu un visator.Aminteste-ti intotdeuna ca ai in tine puterea, rabdarea si pasiunea de a ajunge la stele pentru a schimba lumea.

Fiecare an aduce cu el un vis pe care speram sa-l atingem cat mai devreme. Visul anului trecut, al nostru personal, a fost o noua casa, un nou mediu, in care aceeasi noi, sa ne simtim mai… confortabil. S-a indeplinit! Urmatorul a fost de conturare si decorare al noului spatiu. Am pornit de la achizitionarea pieselor de mobilier, la asambluri de joaca pentru Noa si am ajuns la lenjeriile de pat

Credeam ca a-ti redecora casa inseamna doar placere. Dar de unde? Inseamna SI drumuri la magazine, liste interminabile si asamblari. Inseamna pareri diferite si gusturi diferite. Inseamna compromisuri si a gasi calea de mijloc. In ceea ce priveste patul, salteaua de pat si lenjeriile, ne-am cam potrivit. Suntem pretentiosi, ne dorim vise moi ca de bumbac, prin urmare, lenjeriile trebuie sa fie de calitate si automat din… bumbac! Lenjerii de pat din bumbac 100% la cele mai mici preturi nu gasesti la tot pasul, mai ales ca noua ne plac cele simple, nu foarte colorate, stridente si ametitoare. Nu as spune nu celor hazlii, cu pisicute sau inimioare, caci ne-ar reprezenta.

Ce as vrea totusi? Pai eu fiind o visatoare, mi-am ales un model de lenjerie de pat din bumbac, alb-negru, simpla cu stelute, pentru ca si asa mi se spune foarte des ca sunt mereu cu, capul in nori si printre stele. El fiind mai clasic, tinde spre modelele simple albe sau bej. Eu stramb din nas, el insista, eu insist la randu-mi si ii arat un model de lenjerie de pat. Nu mi se pare a fi un model sobru si serios, asa cum spune el, ci mai degraba… clasic.

De partea cealalta, a modelelor mai colorate, este acest model de lenjerie de pat. Este 100% din bumbac si este confectionata in Romania, la Pucioasa mai exact. Ce sa fie?

Cat vom duce „lupta” asta in a ne decide ce lenjerii de pat sa ne luam, habar nu am. Cert este ca am de unde le lua, am o gama colosala de modele pe CumpaeaMisim, deci o grija in minus. Indiferent de gusturi, garantat gasim ceva pe placul nostru!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Anonim spune:

    A doua e mai faina tongue

  2. Dana spune:

    Astea merg cu un pat din ala mare si vintage ,deja visez laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *