ce spune data nuntii despre casnicia ta

Ce spune data nuntii despre casnicia noastra

Ca tot vad ca exista persoane curioase despre ce spune data nuntii despre casniciile lor, voila :

21 martie – 19 aprilie

Dacă ai avut nunta în această perioadă, te așteaptă o căsnicie plină de aventuri. Ai ales să spui „da” în zodia Berbecului, care este curajos, îndrăzneț și independent, iar asta înseamnă că nu riscați să vă pierdeți ca indivizi, în timpul mariajului. Veți fi spontani, romantici și plini de surprize, iar această atitudine vă va aduce multă fericire. Aveți grijă, însă, să nu deveniți prea competitivi.

20 aprilie – 20 mai

Cei care se căsătoresc în zodia Taur iubesc frumosul și au un gust aparte pentru lux. În ciuda viziunii idealiste, vor avea o căsnicie bine înfiptă în pământ. Trebuie, însă, să fie atenți să nu intre în rutină și să încerce mereu lucruri noi, atât în activitatea zilnică, cât și în pat.

21 mai – 20 iunie

La cei care se căsătoresc în zodia Gemeni, comunicarea este cheia. Ei știu să discute despre orice problemă și reușesc să treacă, astfel, ușor peste obstacole. Au, însă, nevoie de diversitate, așa că este indicat să se implice în cât mai multe activități împreună.

21 iunie – 22 iulie

Racii pun mare preț pe familie, iar cei care aleg să se căsătorească în această zodie preferă să împartă orice activitate. Cu siguranță își vor da nume de alint și se vor sprijini în orice situație. Pericolul este că riscă să devină foarte buni prieteni și să uite că sunt un cuplu.

23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionul este o zodie intensă și sexy, iar o căsnicie în această perioadă va fi foarte pasională. Partenerii nu vor avea nicio problemă să mențină romantismul viu, însă s-ar putea să aibă probleme cu gelozia. Este important ca fiecare să spună ce îl deranjează, pentru a găsi o rezolvare.

MORE


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *