flori exotice pentru ocazie

De unde comandăm flori exotice pentru orice ocazie

  Fiecare persoană este unică. Felul unic de a fi și personalitatea se exprimă prin alegerile pe care le facem. Vrem haine unicat, pantofi creați special pentru noi, mașini diferite, case cu design unic, evenimente concepute să impresioneze prin lux și eleganță exotică. Nu multe florării s-au adaptat încă acestei dorințe după nou, unic, exotic și nemaiauzit. Flor de los Andes este nu este însă o florărie oarecare.  Aici se ține pasul cu vremurile iar florile sunt la fel de speciale precum sunt și oamenii care le cresc și le vând.

  Flor de los Andes face trandafirii exotici

  Un buchet de trandafiri nu sună prea exotic. Un buchet compus din 101 trandafiri mov sunt însă mult mai bine. Un buchet compus din trandafiri albi, ginger roșu, anthurium safari și  orhidee roz sună însă absolut fantastic. Trandafirii sunt însă cele mai nobile și mai frumoase flori din lume dacă sunt crescute cu grijă acolo unde trebuie, adică în Anzi. Oricine știe că florile crescute la poalele Anzilor sunt cele mai frumoase. Bobocii perfecți în nuanțele cele mai variate pot fi comandați direct de pe flordelosandes.ro și vor fi livrați la destinația specificată în cel mai scurt timp. Un buchet de trandafiri galbeni pentru o persoană specială? Completezi formularul de pe site, alegi combinația și florile vor ajunge la tine în cel mai scurt timp.

  Florile exotice și factorul wow

  Fie că vrei să-ți impresionezi oaspeții la nuntă, petrecere aniversară sau doar să oferi un aranjament unei persoane iubite, nu vei da niciodată greș dacă vei alege ceva cu adevărat exotic. Combinațiile de trandafiri de Ecuador, heliconia și alte plante exotice îți vor aduce complimente de fiecare dată. Flor de los Andes este locul în care chiar poți descoperi frumusețea extraordinară a unor flori precum orhideele, calele, heliconia, strelitzia, ginger roșu și altele. Florăria este compusă din două locații aflate în oraș și un magazin online unde poți admira în liniște o varietate de aranjamente gata pregătite. Pe flordelosandes.ro se găsesc fotografiile tuturor florilor și aranjamentelor existente în ofertă iar oferta este cu adevărat impresionantă.

 

 

 

  Ce flori găsești la Flor de los Andes

  Pe flordelosandes.ro vei găsi florile și aranjamentele așezate pe categorii pentru ca alegerea să fie cât mai ușoară. Aranjamente pentru nuntă, botez, petreceri și evenimente corporate, colecții de flori de vară, flori vintage, exotice sau de lux, toate pot fi comandate rapid și vor fi livrate intacte, proaspete și pline de culoare. Dacă te pregătești de nuntă vei găsi aici pachetele existente în ofertă, aranjamentele pe care le poți comanda, idei de buchete de mireasă și lumânări. Dacă ai idei proprii poți trimite fotografiile unui consultant sau poți stabili o întâlnire. Dacă doar vrei să-ți impresionezi șefa cu un minunat aranjament exotic sau ai nevoie de niște flori corporate pentru firmă poți intra direct pe categoria care te interesează.

  O florărie online bine aprovizionată te poate scuti de multe ore petrecute prin oraș alergând din florărie în florărie pentru un aranjament deosebit. Mergi direct pe flordelosandes.ro și alege cele mai exotice flori din câte există.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.