World in Streets 2016

Eveniment in Bucuresti – Expozitia de fotografie de strada ” World in Streets “

Din data de 20 pana pe 26 iulie are loc un eveniment in Bucuresti pentru iubitorii de fotografie, si nu numai, –  Expozitia de fotografie de strada ” World in Streets “, ce are loc in Piata Revolutiei.

La eveniment intalnim fotografii realizate de cei mai activi membri ai grupului On Spot, dupa ce aproape doi ani au explorat strazile Romaniei si a altor tari din lume precum: Italia, Spania, Franta, Scotia, UK, Brazilia, Portugalia sau Slovacia, insumand fotografii a 24 de artisti.

Acesti artisti sunt : Mirela Momanu, Dana Corina Popescu, Cristina Ţintă, Loredana Bîtculescu, Adrian Mitu, Cosmin Gârlesteanu, Andrea Torrei, Marius Cinteză, Cetin Aiedin, Eduardo Kaminski, Octavian Cucolea, Martin Tomaska, Dalina Andrei, Catalin Dumitru, Ahmad Kavousian, Orna Naor, Titti Dufva, Rodrigo Melleiro, Olga Karlovac, Antonio E. Ojeda, Marius Duţu, Fred Vasquez, Steven Jensen şi Fred Fogherty.

Fotografia de stradă reprezintă bucurie pentru noi, alături de plăcerea de a ieşi să căutăm subiecte interesante de a fi imortalizate, bucuria de a străbate străzile si de a găsi acele momente sau expresii care ne fascinează, de a reuşi să le captăm. Aceste căutari ne îndeamnă sa ieşim în plimbări fotografice pe stradă şi ne oferă o satisfacţie deosebită când reuşim să depăşim monotonia cotidianului în care suntem scufundaţi zilnic, şi să găsim acele momente aparte, redescoperite sau reinterpretate prin ochii noştri, filtrate prin imaginaţia şi viziunea noastră, şi ulterior oferite privitorilor, ca un dar. Şi nu în ultimul rând, ne motivează bucuria de a împărtăşi rezultatele cu ceilalţi membri ai grupului, uniţi de aceeaşi pasiune comună, fotografia. Învăţăm unii de la ceilalţi, ne motivăm lucrând împreună, expunem şi ne promovăm împreună rezultatele muncii in echipă

~ a declarat Mirela Momanu, presedintele Asociatiei Exposure si co-fondator al grupul On Spot.

Personal ma bucur enorm, asa ca in weekend vom fi acolo! Pagina de eveniment pe Facebook o gasiti AICI.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.