fotografii de nunta aparte

Fotografii de nunta APARTE, amuzante si spectaculoase

 Imaginatia anumitor viitori miri este atat de bogata incat, cred ca, si fotografii isi pun mainile in cap si-si doresc sa o ia pe alte carari. Uneori saracutii sunt pusi in situatii incomode sau asista la momente… inedite. Ii apreciez pe acei fotografi care rezista eroic!

Stiu ca nunta este un moment unic, special, pentru majoritatea dintre noi, iar mirii nu isi doresc decat ca totul sa fie minunat in ziua cea mare. Fotografiile de la nunta fac, sau ar trebui sa faca, deliciul invitatiilor si sunt cea mai frumoasa amintire a mirilor. De aceea, fotograful joaca un rol extrem de important.

Ajungand totusi la ACELE fotografii de nunta aparte si spectaculoase, niste exemplu ar fi o pereche de miri care si-au dorit fotografii sub apa, altii in copac, unii din aer, altii de pe diferite stanci. Mai bine va arat cateva poze de nunta ce mie mi s-au aparut amuzante, spectaculoase, inedite.


 

Siiiii o o serie de fotografii de nunta, ciudate dar amuzante, parerea mea.

fotografii de nunta amuzante

 

Stim cu totii ca este imposibil sa nu se gaseasca o persoana, sau mai multe, ce sunt mult mai “fericiti” decat altii. Totusi, doua secunde ganditi-va ACEL tip ce incearca sa escaladeze o scena pentru a spune cateva vorbe la microfon iar pantalonii il lasa la greu, rupandu-se.

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Catalin spune:

    Ce le poate mintea unora ?

  2. Dan spune:

    Doamne rolling on the floor)) cum e ultima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *