Să lipim stickere cu flori – proiect pentru părinți și copii

 Poate că și tu te-ai întors într-o zi din concediu sau dintr-o călătorie și ai realizat că pereții camerelor tale arată puțin cam trist. Timp de renovat nu prea există niciodată și până la urmă cine are chef să-și facă deranj în casă doar pentru a decora mai interesant pereții? Și dacă schimbi culoarea din bleu în galben o să pară camerele mai interesante? Probabil că nu! Ai nevoie de altceva! Ai nevoie de flori, multe flori!

Sticker decorativ cu flori

Nu ești cea mai creativă persoană din lume? Asta nu înseamnă că nu poți avea o casă frumoasă, caldă și elegantă. Florile au fost întotdeauna sursă de inspirație în decorațiunile interioare. Cu ajutorul unor ghivece, vaze, tablouri și mai nou prin simpla aplicare a unui sticker decorativ floral, te poți bucura de o pată de culoare fie iarnă, fie toamnă. Florile nu încarcă niciodată atmosfera așa că le poți folosi liber și pe unde simți că e nevoie. Sunt mereu o încântare pentru ochi. Merg perfect în camerele de zi, în dormitoare sau camerele copiilor. Aduc relaxare, calm și bună dispoziție.

Mami, au înflorit cireșii

E minunat să poți spune unui copil că poate să participe la o joacă în familie. Mai ales că vorbim de o joacă  plină de culoare și lipici. Copiii sunt atrași de pereți. Mereu vor să-i picteze. Acum le poți da o modalitate creativă de a face chiar asta. Un sticker decorativ floral este ieftin, ușor de lipit și dezlipit și arată foarte bine pe perete. Nu poți da niciodată greș cu o astfel de modalitate de a decora. Vrei un sticker panoramic din trei bucăți care să-ți aducă florile de cireș în camera de zi? Poți face asta chiar azi. Mâine vă veți trezi sub cireși înfloriți chiar dacă afară e toamnă și plouă mocănește.

Lavandă și zâmbete

Vrei un sticker cu flori de lavandă pentru dormitorul în nuanțe de mov al fetiței? Super! Camerele unei case moderne au nevoie de culoare, de varietate și de o atmosferă caldă  mai ales dacă în ele locuiesc și copii. A trecut vremea austerității, a interioarelor severe și a formalității. Părinții s-au mai relaxat. Copiii pot face alegeri chiar de la vârste fragede. Tu lipești un sticker decorativ floral, copila de 4 ani adaugă alături un sticker cu Barbie, toată lumea e mulțumită. Copiii au camerele lor și preferințe proprii. Sunt politicoși dar veseli. Din când în când mai pun coatele pe masă. Uneori mai beau lapte direct din cutie. Viața e frumoasă când avem flori pe pereți!

Stickerele sunt cea mai convenabilă modalitate de a decora pereții unei camere. Nu încarcă atmosfera, sunt ușor de aplicat, ușor de întreținut și nu lasă urme dacă decizi că vrei altceva. Le poți schimba și de trei ori pe an dacă așa ți-ai propus. Ai putea spune că sunt o modalitate perfectă de a păstra intactă zugrăveala mai ales dacă ai copii creativi care una două ating pereții cu mânuțele pline de sos de paste. Comandă cele mai frumoase stickere cu flori și bucură-te de zâmbete curate de copii și de cireși înfloriți în miez de toamnă!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.