Sentiment de toamna

 Cine ma cunoaste stie ca sunt un om tomnatic, desi-mi place mult si primavara, toamna e singurul anotimp care, cap coada, imi ofera acele sentimente de libertate, vitalitate… putere! Toamna = echilibru.

Delicious Autumn! My very soul is wedded to it, and if I were a bird, I would fly about the earth seeking the successive Autumns.

In timp ce unii sunt condusi in zona melancoliei, eu renasc si ma bucur de aerul rece si tare, de frunzele prin care topai, de peisajele minunate oferite de toamna. Daca mergeti prin parcuri intelegeti ce spun!

Pentru multi toamna = monotonie, melancolie, nervi si lipsa de chef. Fiecare cu placerile si neplacerile lor dar consider ca unii din acei oameni sunt prea stresati si suparati, pe viata in general. Pacat! Ok, toamna inseamna si frig, trezit de dimineata, scoala, munca, dar mai presus de astea reprezinta un moment de relaxare si meditatii asupra propriei fiinte.

Am adorat toamna si cand eram ” la mama si la tata acasa ” si ma trezeam cu noaptea-n cap si de nevoie si de placere. Am adorat-o si pe timpul facultatii, cand am si muncit pe timp de toamna/iarna, de la 5 dimineata la 8,pana cand mergeam la facultate. Ma trezeam cu aceeasi vitalitate si stateam pana seara la 8 la cursuri. Deci am experimentat si mersul la munca dis de dimineata pe frig, pe zapada, pe ger, si? Si nimic. Asa sunt eu, om al diminetii si al frigului.

Fie ploaie, fie vant si aer rece… Toamna m-a invatat sa profit de timp INDIFERENT de vreme!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Anonim spune:

    Si eu o iubesc si nu ma intristeaza deloc big grin

  2. Cata spune:

    Toamna e frumoasa, are farmecul ei, daca ai ochi sa il vezi happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *