cand 2 devine 1 - i do

Cand 2 devine 1.

  Asa cum spuneam la sfarsitul anului trecut, aceasta toamna este toamna noastra!

Increderea, iubirea, loialitatea, respectul si armonia stau la baza unei relatii trainice, acestea au dau tonul relatiei noastre si continua prin mariajului nostru, iar noi ca piese din puzzle-ul vietii suntem bucatile ce intregesc micul nostru paradis.

Anul acesta implinim un deceniu de emotii, incercari, incredere, iubire, fidelitate, respect si armonie. Un deceniu de NOI. Unici, atipici , frumosi si discreti. Un deceniu care ne prinde la fel ca primul an, ca familie. Cu o singura mica diferenta, acum purtam si acelasi nume.

Mai lipseste o singura minune ce speram noi ca in viitorul apropiat va veni sa ne intregeasca. In rest, cu toata fericirea din suflet spunem ca avem tot ce vrem si tot ce ne trebuie!

 Ceea ce va dorim si voua. ?

For all the joyful moments we`ve had together and for the soon to come joyful moments we`ll experience in the future, thank you! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Ella says:

  Va cunosc povestea si iubirea, intai am citit-o aici si apoi v-am cunoscut personal, cuvintele denota realitatea si voi ca oameni sunteti blanzi, buni, respectuosi si minunati! Casa de piatra, sa fiti mereu cum sunteti acum.

 2. Catalina says:

  ce idee faina cu pantoful dar nu ma mira la o fecioara perfectinosta big grin Sa fiti fericiti si casa de piatra!!!!!!

 3. Adda says:

  ce idee faina cu pantoful dar nu ma mira la o fecioara perfectinosta big grin Sa fiti fericiti si casa de piatra!!!!!!

 4. Corina says:

  Casa de piatra frumoasa poza happy

 5. Alexandru says:

  V-am mai zis-o dar o zic si aici, Casaoi mare de rahat sa nu va mai invidieze lumea. laughing)

 6. Mih. says:

  Multa fericire si casa de piatra!!!

 7. […] ca, in una din cele mai importante zile din viata noastra, Rares pare sa nu fi avut mult de furca, cu mine, desi nu am stat locului o secunda!!! Ce am vrut […]

 8. Izabela says:

  Mulți ani înainte la fel de frumoși și împliniți! happy

  P.S. Am descoperit că avem trei lucruri în comun: anul nașterii, deceniul de iubire împlinit anul acesta și anotimpul căsătoriei, anul trecut la noi, dar tot toamna happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.