panzani romania pietre orez

Surpriza neplacuta din punga de orez Panzani

 Ca sa nu o ard cu suspans a la Libertatea, si alte ziare romanesti, va spun direct care a fost surpriza neplacuta gasita intr-o punga de orez Panzani. Mai exact, in cutia Panzani Orez Natur si Quinoa am gasit o piatra, pietricica, veti vedea voi poza, masurat si decideti. Mie numai de asta nu mi-a mai ars…

Panzani, un banut de aur n-as fi putut gasi, nu?

Nevermind, sa trecem la punga magica de orez Panzani.

Cand zici Panzani la ce te gandesti? Te gandesti la toate reclamele apetisante care iti fac pofta de cele mai faine retete pe care le poti face acasa, simplu si rapid. Asta era si ideea mea.

Cand zici Panzani te gandesti la un brand respectat, care se respecta, si mai ales, care isi respecta clientii. Dar nu mereu! Zic asta pentru ca in cazul meu nu s-a respectat si nici nu m-a respectat. Astfel ca, in minunata mea cutie, aleasa cu grija, atentie si pofta, cu doua pungi de Panzani Orez Natur + quinoa am gasit piatra fermecata.

Da stiu, veti spune ca orezul (orice natie) trebuie ales old style, bob cu bob. Ok, sa spunem sa aveti dreptate, DAR nu in totalitate. Cel putin, Panzani recomanda, cu mare incredere (pe care le-am acordat-o cu toti dintii, hahaha!?), sa fierbi acest orez direct in punga, sa-l versi dupa fierbere in farfurie, si sa-l servesti „ca haplea”. Cred ca stiti cu toti procedeul si procesul.

Orezul integral Panzani, alaturi de Quinoa, “alimentul zeilor amerindieni”, constituie sursa de proteine, minerale, fibre si vitamine. Se poate servi in nenumarate variante de salate sau garnituri, alaturi de preparate din carne, peste sau legume.

Sau pietre…

Se pare ca eu am avut PREA multa incredere in Panzani si era cat pe ce sa-mi stric dantura. Literalmente, daca acest lucru se intampla, ii puneam pe cei de la Panzani sa manance toate pietricele de pe plaja de la Mamaia, daca dantura mea avea de suferit. Am tras destule cu ea, si nu mi-as fi dorit ca si din cauza lor sa am de suferit.

Acum… eu ce sa fac? Sa apelez la Protectia Consumatorului? Intrebare retorica, nu?

Pana una alta, am datoria de a va spune ca nu-i totul doar apa si… orez in ceea ce priveste Panzani, mai exista si pietrecele in meniu. Va las mai jos doua poze, ca sa vedeti ca nu mananc… orez degeaba.

Sunt pozele sortimentului de produs Panzani Orez Natur + quinoa in care am gasit pietricica si sugerez ca voi sa aveti mare grija.

Personal, de azi inainte, prefer sa ma lipsesc de acest brand, caci nu mai am deloc incredere… Voi faceti ce vreti!

panzani orez natur pietre

pietre in panzani orez natur


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    E intre piatra si pietricica. Iti putea strica dantura mai mult mai sigur, daca muscai cu putere. Imi pare rau de incident si sa stii ca acum am sa fiu si eu mai atenta cu orezul in general. De la ei cu siguranta nu voi lua…..

  2. Anonim spune:

    doamne straight face asta era si motivul pentru care eu cumparam orez de la ei ca se fierbea direct in punga si il si consumai, nu stateai sa il alegi, sa pierzi timp…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *