CUM SA ITI SIMPLIFICI VIATA

Reguli banale pentru a-ti simplifica viata si a fi multumit de ea

 Viata simplificata = viata frumoasa

Cu cat iti simplifici viata, cu atat devin mai simple legile alea universale neintelese (inca); solitudinea nu va mai fi solitudine, saracia nu va mai fi saracie, nici slabiciunea slabiciune. Totu-i simplificat, n-astepti nimic, dar FACI ceva!

Your life will not change, you will not be able to create that life you want unless you take action.

Reguli banali pentru a-ti simplifica viata si a fi multumit de ea

Ia masuri. si ia-le astazi.

viata simpla

Ganditi-va la ceea ce este important pentru voi.

Facand o lista a prioritatilor si a lucrurilor din viata care sunt importante pentru voi, veti putea sa va simplificati viata eliminand „zgomotul” extra care va retine.

Acest lucru se datoreaza faptului ca veti sti si veti vedea exact ceea ce este important pentru voi si veti putea diferentia mai bine lucrurile importante de cele care nu sunt.

Incetiniti-va daca doriti sa va simplificati viata

Sunteti vinovati pentru ca treceti prin viata prea repede si nu va opresc sa va bucurti de ea. Prin încetinirea ritmului, veti face lucrurile in mod corect, va veti bucura de lucruri mai mult si veti avea abilitatea de a incepe sa traiti pur si simplu.

Nu pierdeti timp fiind negativist

Stiu ca e greu, mai ales cand treci prin perioade urate, repetate. Dar, din proprie experienta, va spun ca pierzi timpul cand esti negativist. Situatiile care nu depind de noi nu se rezolva prin puterea mintii. Astfel ca, nici gandurile bune si nici cele rele nu le rezolva. Just be and let them ne! Da, este simplu.

In loc sa traiti cu regrete si/sau barfa, puteti fi mai productivi folosind aceste chestii cu lucruri care conteaza, lucruri aparent marunte. O joaca, cu nepotii, o iesire, gandul ca esti sanatos, etc. .

Fiti mai increzatori

Increderea in voi va va permite sa va imbunatatiti viata mai degraba decat sa traiti cu lucruri care va sperie.

Increderea poate duce la obtinerea slujbei pe care o cauti, a face mai multi bani, a-ti atinge visele, a vorbi in public, a intalni oameni noi, a face legaturi noi, a gestiona o afacere sau angajatii, a calatori in lume si multe altele. Te poate ajuta in multe, multe feluri diferite.

Stati linistiti si simplificati-va ziua

Cand a fost ultima data cand ati stat intr-o tacere completa, fara distragere? Pentru persoanele obisnuite, aceasta este probabil o situatie rara.

„Sedintele in tacere” va pot ajuta sa reflectati asupra vietii si a ceea ce se intampla in lumea din jurul vostru. De asemenea, va poate ajuta sa va relaxati si sa va descurcati mintea.

Este de ajuns UNA singura din aceste „reguli” pentru a incepe o viata mai simpla, azi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ella spune:

    Simple si usor de urmat happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *