Scavolini – cea mai bine vanduta bucatarie din Italia, acum mai aproape de tine

Prezentă în mai mult de 50 de țări de pe diferite continente, compania Scavolini a creat o notorietate a mărcii atât de mare, încât a devenit sinonimă cu designul italian. Astăzi, Scavolini se bucură de prestigiu și credibilitate în toată lumea. Nu întâmplător, fermecătoarea bucătărie este cea mai bine vândută bucătărie din Italia.

Pentru ca orice pasionat de design să se poată bucura de calitatea şi frumuseţea acestei mărci, în cadrul Festivalului Italian, pe data de 25 Mai 2017, la vizita în showroomul exclusiv Scavolini, din Bucureşti, strada Radu Calomfirescu nr.13, poţi beneficia de un discount de până la 20% la orice comandă.

 Acum vei putea pătrunde în comunitatea Scavolini, alegând o compoziţie adaptată solicitărilor tale, începând de la 2000 euro. Mai mult decât atât, echipa Modool, care găzduieşte sowroomul exclusiv Scavolini, te poate ajuta cu proiectarea noii tale bucătării, pentru realizarea unui concept adaptat spaţiului propus, astfel încât amenajarea finală să fie optimă. Angajamentul faţă de cumpărători și, mai presus de toate, convingerea de a inspira încredere totală cu un produs de excepţie, sunt acum la dispoziţia ta.

Bucătăriile Scavolini, pot fi adaptate oricăror cerinţe şi oricărui tip de spaţiu. Acum, când bucătăria poate fi un spaţiu de socializare, proiectarea eficientă, liniile clare, curate, sunt esenţiale pentru o compoziţie care să se integreze armonios, în ansamblul unui spaţiu modern, cosmopolit.

Sunteti asteptati in showroomul exclusiv Scavolini, pe data de 25 Mai 2017, pana la ora 22.00, pentru a va bucura de experienta inegalabila a designului Italian.

http://www.modool.ro


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *