BRAUN FACESPA BEAUTY, PERIE DE CURATARE SI EPILATOR FACIAL

Braun FaceSpa, perie si epilator facial. Ce ( NU ) recomand

 Braun FaceSpa este un produs primit in urma cu 3 saptamani, produs ce include o perie faciala si epilator facial, ambele menite sa usureze „treaba” doamnelor si domnisoarelor (si nu numai!), cand vine vorba de beauty care. Produsul este 100% rezistent la apa, deci curatarea faciala si epilarea, pot deveni o parte a rutinei atunci cand faceti dus. Simpla comutare a atasamentelor, chiar ofera experienta a doua tratamente in unul. Curati si ulterior epilati!

Sunt fana a produselor Braun, astfel ca am fost mai mult decat incantata cand am primit produsul, cu atat mai mult, cu, cat anterioara perie faciala Braun, tocmai cedase. Imi fusese aproape 6 ani, timp in care capul periei a tot fost schimbat si treaba si-a facut-o cu brio la nivelul tenului. Asta o confirma si Formidabilul familiei, care nu s-a dat in laturi din a folosi-o.

 Braun FaceSpa pure beauty, perie de curatare si exfoliere

Nici bine nu am primit noul produs FaceSpa, ca am si facut experimente cu acesta. Am vrut sa vad daca exista o mare (sau mica) diferenta intre anteriorul, („simplu si banalul” Braun), si acesta, in ceea ce priveste peria faciala. Avantajul a fost ca la acest model exista si o perie de exfoliere.

In primul rand, cutia FaceSpa a venit cu:

  • Cap de perie curatare faciala Braun Face
  • Epilator facial
  • Perie de curatare normala
  • Perie de exfoliere x 2
  • Capac mov
  • Borseta
  • Periuta curatare aparat
  • Baterie inclusa, in aparat

Braun facespa perie si epilator

epilator facial braun facespa

Dupa cum ziceam, prima data am testat peria, dar nu cea clasica, ci pe cea de exfoliere. Peria este testata de dermatologi pentru utilizare zilnica, in special, pe pielea sensibila. Braun spune ca peria curata de 6 ori mai eficient fata de simpla curatare manuala.

Nu as putea spune asta, pentru ca nu am simtit o exfoliere in profunzime, cum ma asteptam si cum era in descrierea produsului, perii fiind destul de rigizi pentru fata, la atingere, si totusi, desi rigizi, nu simti ca iti curata bine (si in profunzime) tenul. Practic, abia simti ca face ceva…

perie exfoliere braun facespa

Am testat cu o alta ocazie si peria clasica, care ma asteptam sa fie mai buna, sau cel putin la fel de buna ca peria anteriorului Braun folosit.  Din pacate, nu a fost asa. Desi este un model mai nou, pentru mine ( si el ), modelul anterior, peria acelui model, este mult mai buna, si isi face treaba mult mai bine. La modelul anterior practic, pe langa curatare, aveam si senzatia unui masaj delicat. In cazul acestui model Braun Facespa… nu.

Deci, din punctul nostru de vedere, si avand posibilitatea de a face o comparatie cu un alt model, periile faciale Braun FaceSpa, atat de peeling, exfoliere si masaj sunt overrated. Pacat…

Epilatorul facial Braun FaceSpa

Epilatorul ma interesa strict pentru zona buzei superioare si frunte, si pentru mentinerea sprancenelor. Nu sunt fana a epilatului cu ceara, pielea mea fiind foarte sensibila, si m-am ales de prea multe ori cu iritatii de care am scapat cu greu.

Epilatorul Braun Face este foarte usor de manevrat, desi pensetele nu sunt de jur imprejur, ci doar la 180 de grade, dar ai control asupra lui si are intradevar o precizie absoluta. Nu ma face sa ma tem ca as putea sa imi smulg din greseala sprancenele si nici nu mi-a produs iritatii. Cu siguranta este considerabil mai rapid fata de pensetele manuale si ma scuteste de vizitele la salon.

Capul epilatorului este extra subtire si indeparteaza cu succes parul, de la radacina, nu le smulge, ceea ce il face… excelent! Recomand.

Overall, sunt multumita doar de epilatorul facial Braun FaceSpa, de periile de curatare si cea de exfoliere Braun FaceSpa as putea sa ma lipsesc, apeland fie la metoda mecanica, clasica, fie la achizitionarea altui vechi model care a fost extrem de util.

Braun FaceSpa Beauty poate fi achizitionat de AICI, aflat acum la reducere.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonim spune:

    Chiar cautam un epilator de fata ,ai incercat pe restul fetei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *