la roche posay serozinc

SEROZINC, noul produs La Roche-Posay cu multiple beneficii pentru tenul gras

 Vara e surprinzatoare, mereu vine cu surprize in fel si chip. Astfel ca, nici La Roche-Posay nu a stat in urma si ne-a surprins cu noul produs – Serozinc.serozinc la roche posay

Serozinc aliatul impotriva imperfectiunilor tenului

Asa cum cu siguranta v-ati putut da seama, Serozinc este o solutie purificatoare si calmanta pe baza de de sulfat de zinc. Zincul este un ingredient favorit al medicilor dermatologi si al farmacistilor, caci are atribute multiple asupra pielii, precum: matifiere, purificare, calmare, anti-oxidare. Este recomandat pentru tenul gras, imperfectiuni ale tenului, iritatii si senzatii de arsura.  Este un excelent toner astringent pentru tenul gras cu tendinta acneica si calmeaza senzatia de arsura cauzata de lama de ras.

Ce sa mai zic? Este perfect nu doar pentru vara!

Cum ne ajuta Serozinc?

Serozinc poate fi folosit pe ten singur, ca atare sau pentru a fixa machiajul. Introdus in rutina voastra zilnica, nu poate decat sa faca tenului bine, muuuult bine. Tenul este mai putin lucios pentru 73%, este mai putin gras pentru 71%, iar la nivel de imperfectiuni, acestea sunt vizibil reduse pentru  56%, la fel si porii dilatati, vizibil redusi pentru 66%.

serozinc pentru tenul gras

Produsul poate fi gasit deja in farmacii si comandat online costant costa pana in 30 RON.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ana. spune:

    ia sa vedem ce poate face big grin

  2. Ella spune:

    e un produs super laudat peste mari si tari, merita incercat sigur big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *