Dorinte de Anul Nou

 Este careva dintre noi care nu-si pune dorinte de Anul Nou? Ma indoiesc! Poate nu sunt formulate ca dorinte, poate nu-s privite ca dorinte, dar sunt sigura ca fiecare dintre noi, de Anul Nou se gandeste la noi obiective si-si doresc in parte ce este mai bun si frumos.

Eu m-am schimbat mult de-a lungul anilor, si din cauza lucrurilor mai putin bune ce mi s-au intamplat, am ajuns sa gandesc altfel TOTUL si sa apreciez mai mult. Anii trecuti m-au marcat si m-au format, m-au intristat dar m-au intarit – crunt! M-au trezit la realitate. M-au eliberat de ranchiuna lucrurilor marunte, m-au facut sa-mi dau seama ca si celui mai mare dusman este bine si OMENESTE sa-i lasi loc de “buna ziua”. Sa stiti ca felul cum te comporti cu ceilalti si cum reactionezi, spune multe despre tine!

De Anul Nou imi doresc sa raman la fel de deschisa, sa cred la fel de mult in dragoste si sa dau motive si altora sa creada ca iubirea adevarata exista! Imi doresc ca prin naturaletea noastra, sa fim in continuare considerati un model de urmat.

One day you will meet the right someone for you. And it’s not going to end, darling. It’s not going to leave. They aren’t going to leave. One day, you will meet someone who will remind you that love is good. And that their love for you will never fade!

Imi doresc sa raman cinstita si neinfricata, chiar si atunci cand ating marginile, sa raman fermecata de emotie si energie. Imi doresc sa fiu mai putin critica si perfectionista! Sa vorbesc mai mult si sa accept ajutorul. Sa nu ma mai agit si sa nu mai cred ca devarul imi apartine. Chiar de-s sigura pe adevarul meu, sa las loc si pentru adevarul altora. Uneori este de ajuns doar sa zambesti si sa dai din cap. happy

In Noul An imi doresc sa vad bunatatea si frumusetea in fiecare situatie, to be the one who believes that most clouds really do have silver linings.

Si mai presus de toate, Noul An sa fie cel in care sa-mi cunosc propria valoare, sa invat ca circumstantele vietii nu imi afecteaza valoarea. Sa ma vad asa cum ma vad cei mai dragi oameni – speciala si de neinlocuit! Caci asa suntem cu totii.

Anul Nou sa va aduca sanatate, si poate un strop de fericire, sau poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Natalia says:

    Sanatate pentru toata lumea!

  2. Stii tu cine says:

    esti un om bun cu suflet frumos ,ce imi doresc eu pentru tine e sa fii mai atenta la cei din jur si sa tolezeri mai putine si mai lasa perfectiunea laughing)

Leave a Reply

Your email address will not be published.