FlorăriaMobilă.ro – Cadouri de Crăciun ideale pentru orice vârstă

 De sărbători, toate drumurile duc acasă. Cel mai frumos loc de pe pământ, acolo unde persoanele dragi te așteaptă cu brațele deschise și multă bucurie. De îndată ce pășești în casă, simți mirosul cozonacului proaspăt scos din cuptor și a vinului fiert cu scorțișoară și mere coapte…

Dar, înainte de a te bucura de toate aceste lucruri, trebuie să finalizezi lista de cumpărături și să te hotărăști cu ce cadouri vrei să-ți surprinzi familia. Te-ai gândit îndelung la lucrurile potrivite pentru a-ți exprima emoția revederii, dragostea și dorul. Își dorești ceva suficient de frumos încât să fie admirat de toată lumea, însă, în același timp, vrei să fie specific acestei perioade și să transmiți, cu adevărat, spiritul Crăciunului.

Pentru părinții tăi, o coroniță de Crăciun decorată cu portocală, nuci poleite, batoane de scorțișoară, globulețe sau flori naturale este alegerea perfectă. Cu atât mai mult cu cât simbolistica cercului este despre prosperitate și iubire neîntreruptă. La florăria online, FlorăriaMobilă.ro, poți alege dintr-o gamă variată de combinații.

aranjament floral

Pentru că îți iubești foarte mult bunicii și nu îți dorești să petrecă ore bune prin frig, la cozile interminabile care se formează în această perioadă, tot spiridușii de la FlorăriaMobilă.ro îți vin în ajutor. Poți comanda rapid, prin comandă online, un brad gata decorat, care să fie livrat chiar la ei acasă. De asemenea, poți alege între mai multe dimensiuni și culori ale decorațiunilor, în funcție de preferințele destinatarilor.

Pentru frații și surorile tale, cadoul ideal este un aranjament cu lumănări, crenguțe de brad, flori de bumbac și conuri. Poți alege chiar și trandafiri albi, prin care să-ți exprimi respectul și dragostea nemărginite.

Toate aceastea își găsesc locul la florăria online, www.florariamobila.ro și te așteaptă la un clik distanță cu idei de cadouri pentru orice vârstă! Este inclus transportul gratuit în București și serviciul de reconfirmare a comenzii prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat pentru validare înainte de livrare. Poți plăti și cu cardul, iar la cea de-a treia comandă Florăria Mobilă îți oferă și un cadou surpriză. În plus, în prețul cadoului este inclusă și o felicitare cadou și sugestii de mesaje pentru dacă ești în pană de inspirație și cauți o urare ingenioasă prin care să-i surprinzi pe cei dragi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    mai degraba sunt primite cadourile decat florile… din pacate

  2. Ioana Ciont spune:

    Ce faine sunt! Pe mine mă încântă cel mai tare decoratul casei de Crăciun cu aranjamente florale. Nu prea se practică la noi, cel puțin în familia mea n-am avut niciodată asemenea decorațiuni, dar combinația între flori (mostly trandafiri, dar nu numai), crenguțe de brad, red berries (cărora nu știu cum le zice la noi) – totul conferă casei un aspect festiv, luxos, impunător. Nu ți se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *