Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță

 Indiferent că plec la mare sau la munte, din bagajul de vacanță nu trebuie să lipsească sub nici o formă cateva lucruri esențiale. In ultimele două vacanțe am introdus și servețelele intime Barza și servețelele demachiante ( pentru ochi ). Da! Cele intime sunt cele pe care le pun incă de la inceput în bagajul de vacanță.

Vara transpirăm mai mult și mai des decât de obicei, iar umiditatea și temperaturile ridicate favorizează înmulțirea bacteriilor și fungilor. Orele petrecute la piscină în același costum de baie umed, hainele strâmte din materiale sintetice care nu lasă pielea să respire, spălăturile vaginale frecvente, folosirea tampoanelor intravaginale menținute prea multe ore dezechilibrează flora vaginală și cresc riscul de iritare și apariție a infecțiilor intime. Conform studiilor, 78% dintre femei se confruntă cu această problemă cel puțin o dată în viață, iar de cele mai multe ori simptomele nu sunt evidente inițial, ceea ce înseamnă că trebuie acordată atenție sporită igienei preventive.

Soluția?

O igienă intimă optimă este principala soluție pentru evitarea declanșării infecțiilor în zona genitală. De aceea, BARZA te îndeamnă să ai grijă de sănătatea ta intimă și îți recomandă șervețelele intime cu soluție de bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute.

Formula soluției de bicarbonat de sodiu din compoziția șervețelelor a fost creată conform recomandărilor medicilor ginecologi.

Acestea acționează în mod delicat pentru a curăța și redă prospețimea zonei intime și pentru a te simți în largul tău oriunde mergi. Testat dermatologic, pachetul de șervețele intime de la BARZA conține 20 de bucăți și este ușor de transportat în trusa de îngrijire, în geantă sau în bagajul de vacanță.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. cristina spune:

    Cand m-am apucat sa calatoresc acum 2 ani, imi luam mereu cu mine toata garderoba! Doamne cat mai caram bagaj inutil dupa mine laughing) acum mere ma incadrez intr-un mic geamantan si nu-mi lipseste nimic niciodata. Mi-am propus sa cotrobai toata Romania! Am avut o mare supriza sa descopar ca mica noastra tara este plina de destinatii turistice care iti taie rasuflarea! Odata cu decizia asta am dat peste un site https://www.romanian-journeys.com/ .De aici ma inspir pentru noi destinatii big grin Poate ajuta pe cineva, va incurajez sa explorati Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *