Cum arata noua colectie Jessica Cosmetics SUGAR TOWN – PHENOM SUMMER COLLECTION

 Zilele trecute m-am gandit sa schimb “macazul” in ceea ce priveste ingrijirea unghiilor, sa aleg un alt salon si ,implicit, un alt brand de lacuri de unghii. Am ales noua colectie Jessica Cosmetics SUGAR TOWNPHENOM SUMMER COLLECTION, atat pentru manichiura si pentru pedichiura, caci culorile vibrante sunt perfecte pentru vara.

Noua colectie Jessica Cosmetics SUGAR TOWN – PHENOM SUMMER COLLECTION contine trei lacuri de unghii stralucitoare, delicate si de lunga durata:

  • Laffy Taffy – roz bubblegum;
  • Red Hots – rosu stralucitor Hip, poppy;
  • Gumdrop – alb radiant.

Noile nuante Sugar Town Phenom sunt disponibile individual, sau in formula de cinci, alaturi de tratamentul – baza Bend Don’t Break si topul final cu uscare rapida  Phenom Finale Shine.Jessica Cosmetics SUGAR TOWN

De ce Phenom Collection? Deoarece vorbim despre lacuri de unghii cu uscare rapida, rezistenta indelungata de pana la 10 zile si stralucire intensa. Secretul consta intr-un polimer revolutionar din lacul de unghii si un initiator foto din topul pentru stralucire – Phenom Finale Shine. Prin expunere la lumina naturala, acestea lucreaza impreuna. Rezultatul este o manichiura rezistenta, cu un luciu intens.

O manichiura mai rezistenta?Da. Cu tratamentul Bend Dont’t Break. Acesta are polimeri de hidratare, acest complex revolutionar imbunatateste starea unghiei naturale. Ii creste rezistenta si flexibilitatea, impiedicand ruperea lor!

Ce credeti ca am ales eu?

Atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, am ales nuanta RED HOTS, un rosu vibrant si minunat care da excelent pe unghiile mele scurte.red hots jessica colection sugar town

manichiura jessica colection sugar town

Inca ceva ce m-a incantat nespus de mult a fost faptul ca lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante: formaldehida, rasina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Sunt vegane si nu au fost testate pe animale ( cruelty free 100% ).

Daca sunteti interesate, va las mai jos si preturile acestor lacuri de unghii. Eu garantez pentru calitate si rezistenta!

  • Phenom – 54 lei/buc
  • Bend Dont’t Break – 101 lei
  • Phenom Finale Shine – 54 lei

Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.